Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem 'Partiyi dizayn ediyorlar' dedi Erdoğan'a seslendi: AKP'li başkan istifa etti!

'Partiyi dizayn ediyorlar' dedi Erdoğan'a seslendi: AKP'li başkan istifa etti!

AKP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve ilçe teşkilatı, yapılan basın toplantısı ile istifa kararlarını açıkladılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Partiyi dizayn ediyorlar' dedi Erdoğan'a seslendi: AKP'li başkan istifa etti!
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve ilçe teşkilatı, yapılan basın toplantısı ile istifa kararlarını açıkladılar. Yılmaz, partinin yönetim anlayışına yönelik sert eleştirilerde bulundu ve doğru bilgilendirme eksikliğine dikkat çekti.

AKP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, dün akşam il başkanlığı için adı geçen Fatih Fedaioğlu'nun atanmasının ardından istifa kararını açıkladı. Bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, partinin yönetimindeki sorunları ve doğru bilgilendirme eksikliklerini vurguladı.

Yılmaz, "Cumhurbaşkanımıza doğru bilgileri aktarmayan genel merkez yetkilileri, partiyi dizayn etmeye devam ediyorlar. Gaziantep'te yaşanan seçim kayıplarının sorumluları onlardır" dedi.

Sert bir dille eleştirdi

AKP Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, istifa kararını açıklarken parti içindeki yönetim anlayışını sert bir dille eleştirdi. Yılmaz, yapılan mülakat sonucunda gördüğü eksiklikleri ve partinin saha gerçeklerini doğru aktarmadığını savunduğu genel merkez yetkililerini hedef aldı.

Yılmaz'ın istifa kararı, partinin iç dinamikleri ve geleceği açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İstifanın ardından Şehitkamil ilçe teşkilatının da toplu olarak istifa etmesi dikkat çekti. İlerleyen günlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor Borna Barisic ve John Lundstram'ı Kadrosuna Kattı

Trabzonspor Borna Barisic ve John Lundstram'ı Kadrosuna Kattı