Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Özkan Uğur'un cenaze töreni belli oldu

Özkan Uğur'un cenaze töreni belli oldu

Sanatçı Zafer Algöz, Twitter hesabından Uğur’un cenaze töreninin 11 Temmuz Salı günü, saat 11.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacağını duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özkan Uğur'un cenaze töreni belli oldu

69 yaşındaki sanatçı, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur, MFÖ grubunun bir üyesi olarak tanınmaktaydı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından İstanbul'daki bir hastanede yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Zafer Algöz, sosyal medya platformu Twitter üzerinden Özkan Uğur'un cenaze töreninin 11 Temmuz Salı günü, saat 11.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirileceğini duyurdu.

Algöz'ün paylaşımı şu şekilde: 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Özkan Uğur’un cenaze töreni Salı günü (11-temmuz)da AKM de saat 11’00 de yapılacak.Taksim Camiinde öğlen cenaze namazı kılınacak ve ardından Karacaahmet’de defnedilecektir.Tüm sevenlerinin ve Ülkemizin başı sağolsun.?</p>&mdash; zaferalgoz (@zaferalgoz) <a href="https://twitter.com/zaferalgoz/status/1677704699464630272?ref_src=twsrc%5Etfw">July 8, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AFAD 11 il için turuncu kod uyarısı yaptı!

AFAD 11 il için turuncu kod uyarısı yaptı!