Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Osmaniye Şehidine Göz Yaşları İçinde Veda Etti

Osmaniye Şehidine Göz Yaşları İçinde Veda Etti

Pençe Kilit Operasyonu Şehidi Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil, Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osmaniye Şehidine Göz Yaşları İçinde Veda Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Derya Yanık ve Seydi Gürsoy, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve birçok askeri yetkili, Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit Operasyonu'nda terör örgütü tarafından yapılan taciz atışında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in törenine katıldı.

A W134591 04

Çona Köyü Mezarlığı'nda Defnedildi

30 yaşındaki şehit, 7 yıl önce göreve başlamıştı. Dingil'in cenazesi, dün akşam Adana'ya getirildi ve buradan karayolu ile Osmaniye'ye taşındı. Bugün, askeri heyet tarafından Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan şehidin cenazesi, Çona Köyü Mezarlığı'nda düzenlenen törenle toprağa verildi.

A W134591 02

Şehidin cenazesinin getirilmesiyle birlikte köyde, acılı baba ve diğer aile üyeleri ile yakınları arasında hüzünlü bir atmosfer oluştu. Gözyaşları içinde helallik alınan şehidin cenazesi, köy mezarlığında askerler tarafından musallaya konuldu.

Cenaze Namazına Katılım Yoğun Oldu

İkindi sonrası kılınan cenaze namazına katılım yoğun oldu. İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, AK Parti Osmaniye Milletvekilleri, vali, belediye başkanı ve diğer protokol üyeleri, şehidin ailesi ve köylülerle birlikte cenaze namazını kıldı.

A W134591 02

Cenaze namazının ardından askerler tarafından omuzlarda taşınan şehidin cenazesi, gözyaşları içinde mezarlık alanına taşındı. Acılı baba ve aile üyeleri, şehidin tabutu başında gözyaşlarına boğulurken, protokol üyeleri ve askeri erkan da duygulu anlar yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de cinayete kurban giden taksici Mersin'de konvoyla anıldı

İzmir'de cinayete kurban giden taksici Mersin'de konvoyla anıldı