Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Okudanlar’ın acı günü

Okudanlar’ın acı günü

Antalya’nın köklü ailelerinden Okudanlar’ın büyüğü, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Antalya Şubesi'nin geçmiş dönem başkanlarından İlhami Okudan'ın annesi Kamile Okudan’ın vefatı, ailede üzüntü yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okudanlar’ın acı günü

Serik, Gebiz Aşağıoba bölgesi eşrafından Okudanlar’ın cenaze merasimine katılım yoğun oldu. Öğle sıcağına rağmen Antalya ve çevresinden gelenlerin araçları konvoy oluşturdu. Öğle namazı sonrası cenaze arabasıyla evine getirilen aile büyüğü Kamile Okudan ile dualar eşliğinde vedalaşan aile fertleri ve köy ahalisi, Aşağıoba Mezarlığı'na defin işlemi için kalabalık halde yürüdü.

IMG_20230723_141806

YEREL SİYASETÇİLERDE CENAZEDE

Okudan Ailesi mensuplarından eski Antalya Milletvekili Dr. Mehmet Zeki Okudan ve Osman Akman’ın katıldığı merasimde yine aile fertlerinden Av. Cengizhan Gököz gelen misafirlerle ilgilendi. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan ve il yönetiminin yanı sıra, İYİ Parti Konyaaltı, Aksu, ve  Kepez ilçe başkanları ile İlhami Okudan’ın siyaset ve meslek arkadaşları, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen üyesi Cengiz Büyükgebiz,  İYİ Parti Milletvekili adayı Ali Adnan Kaya, AKP eski il başkanlarından Av. Rıza Sümer, MHP’nin tanınmış isimlerinden Fikret Çıtırgı, Zafer Partisi'nden Yaşar Kökçe, Salih Ezer, cenaze merasimine katıldı. Defin sonrası, mezarlık çıkışında İlhami Okudan ve ağabeyi İrfan Okudan’a uzun kuyruklar halinde  taziyelerde bulunuldu.

Cengiz Savaşeri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kazanın ardından gözyaşlarına hakim olamadı

Kazanın ardından gözyaşlarına hakim olamadı