Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Nurettin Sönmez Gündoğmuş’a yürüyor

Nurettin Sönmez Gündoğmuş’a yürüyor

Eski Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Gündoğmuş Belediye Başkanlığı için aday oldu. CHP’nin teklifi üzerine adaylığı kabul ettiğini ve halkçı bir anlayış ile çalışacağını kaydeden Sönmez, “Yurttaş ile ranta dayalı değil insana odaklı çalışmalarımızla buluşacağız” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nurettin Sönmez Gündoğmuş’a yürüyor

Eski Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı, eski KESK Antalya Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü ve Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’nde görev alan Nurettin Sönmez, CHP’den Gündoğmuş Belediye Başkan adaylığı teklifi aldı. Yapılan görüşmeler sonunda Sönmez, teklifi kabul etti. Alanlarda bir çok eylem ve etkinliklere öncülük eden Sönmez, Antalya yerelinde emekçinin hakkını savunan, halkçı tavırları ile Antalya gündemine yön veren bir isim olarak biliniyor. Eğitim-Sen Antalya Şubesi ve Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri’nin eylem ve etkinliklerinde alanlarda olan Sönmez, emekçinin haklarının gözetildiği ve kamucu bir belediye anlayışı ile yol haritasının çizildiğini dile getirdi. Uzun yıllardır AKP’li belediye başkanlarının yönettiği Gündoğmuş’ta halkçı bir tavır sergileneceğini ve yerel üretimin arttırılmasına yönelik çalışma yapılacağını belirtti.

HALKÇI BELEDİYE VURGUSU

CHP Gündoğmuş Belediye Başkan adayı Nurettin Sönmez, “Uzun yıllardır Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanlığını yürütüyordum. Aynı zamanda emek demokrasi güçleri sekretaryasında, kentteki antidemokratik uygulamalara, ülkede yaşanan sorunlara, ekonomik sıkıntılara, yoksulluğa, kamu emekçilerinin yoksulluğa mahkum edilmesine yönelik eylem etkinlikler ve çalışmalar yürütüyoruz. Benim memleketim olan Gündoğmuş Belediye Başkanlığı için CHP’nin hem Antalya yöneticilerinden hem de Ankara’dan buraya gelen heyetle görüştüm. Bana memleketimin belediye başkanlığı adaylığı teklifinde bulunuldu. Yapılan bu görüşmeler sonucunda çalışmalarımızın özellikle halkçı bir belediye anlayışını, kamucu bir belediye anlayışını hayata geçirme adına bir yol çizildi. Bende bu teklifi kabul ettim” ifadelerini kullandı.

İLÇENİN SIKINTISI ÇOK

Sönmez, “Gündoğmuş kırsal bir bölgede yer alıyor yoksulluk çok fazla. Burada üretimin arttırılmasına dönük hiçbir çalışma yok. Üretilen ürünlerin emeğin karşılığını alabilecek şekilde pazarlanmasına dönük belediyenin herhangi bir çalışması yok. Düzenli ve planlı bir planlı çalışma yürütülmüyor. Dolayısıyla bu bölgedeki vatandaşlar sıkıntı  içerisinde. Bu değerlendirmeleri de göz önünde bulundurarak zor yerden başlamayı ve zor yerde hizmet etmeyi kendime bir görev addettim. Katkı sunan bütün arkadaşlarla birlikte daha demokratik bir  yaşamın hayata geçirilmesi için AKP'nin, yıllardır elinde olan bu bölgedeki belediyeyi geri almaya dönük bir çalışmamız olacak. Yurttaş ile ranta dayalı değil insana odaklı alışmalarımız buluşacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2021 model Fiat Egea Cross araç

İcradan satılık 2021 model Fiat Egea Cross araç