Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Nisan Hakan Kimdir? Nereli? Yaş Yaşında?

Nisan Hakan Kimdir? Nereli? Yaş Yaşında?

Sosyal medya fenomeni ve Youtuber Nisan Hakan, çektiği videolarla trendler listesine girmeyi başarmış, geniş bir takipçi kitlesine sahip olan bir isimdir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nisan Hakan Kimdir? Nereli? Yaş Yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Sosyal medya fenomeni ve Youtuber Nisan Hakan, çektiği videolarla trendler listesine girmeyi başarmış, geniş bir takipçi kitlesine sahip olan bir isimdir. Nisan Hakan'ın tam adı "Nisan Hakan Özkan" olup, 5 Ocak 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur.

Eğitim ve Meslek Hayatı

Liseyi İstanbul'da tamamlayan Nisan Hakan, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Ancak, meslek hayatında farklı bir yol izleyerek karikatüristlik ve senaristlik yapmaya başlamıştır. Nisan Hakan, Uykusuz, Para Tuzağı, Gırgır ve Hortlak gibi dergilerde yazarlık ve çizerlik yapmış, ayrıca Karikatürler ve Topşik adlı kitapları kaleme almıştır.

Sosyal Medya ve Popülerliği

Nisan Hakan, Instagram'da 730 bin takipçiye ve YouTube'da yaklaşık 250 bin aboneye sahiptir. Geçtiğimiz günlerde eşi Seda Özkan ile birlikte çektiği video, YouTube trendler listesine girmeyi başarmıştır. Bu başarısının ardından izleyiciler, Nisan Hakan'ın hayatı ve kariyeri hakkında daha fazla bilgi edinmek istemiştir.

Sosyal Medya Hesapları

  • Instagram: @nisanhakan
  • YouTube: Nisan Hakan
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bingöl'deki orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Bingöl'deki orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı