Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Nesrin Ünal’dan Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde

Nesrin Ünal’dan Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Manavgat ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette yeni evlenecek çiftlere nakdi destek sağlanacağını duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nesrin Ünal’dan Yeni Evlenecek Çiftlere Müjde
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, Manavgat ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette yeni evlenecek çiftlere nakdi destek sağlanacağını duyurdu.

Manavgat Ziyareti ve Projelerin Tanıtımı

Ünal, Antalya’yı karış karış dolaşarak projelerini anlatıyor. Manavgat’a yaptığı ziyarette, Çağlayan pazarında üreticilerle ve köylü kadınlarla bir araya geldi. Ünal, tarımın durumunu ve çiftçinin yeterince desteklenmediğini belirtti. Kadınların topluma entegrasyonunun önemine değinen Ünal, kadınların hayatını kolaylaştırarak toplumun her alanında onları ön plana çıkaracaklarını ifade etti.

Yaşam Şartlarının İyileştirilmesi

Sarılar’da halk toplantısı düzenleyen Ünal, sosyal projelerinden bahsetti. Dezavantajlı bireylerin sosyal ve ekonomik anlamda güçlendirilmesi için harekete geçeceklerini belirtti. Dar gelirli vatandaşların yaşam koşullarını iyileştireceklerini ve onların topluma daha iyi entegre olmalarını sağlayacaklarını ifade etti. Toplumun sosyal ve kültürel etkinliklerine belediye olarak destek olacaklarını, kültürü zenginleştirerek geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

Sosyal Konut Alanları ve Nakdi Destek

Manavgat ilçe teşkilatıyla düğüne katılan Ünal, yeni evlenecek çiftlere müjde verdi. Şehirdeki yüksek ev kiralarını karşılayamayan vatandaşlar için sosyal konut alanları açacaklarını ve hızla sosyal konut inşaatlarına başlayacaklarını belirtti. Yeni evlenen çiftlere nakdi destek vererek, kira ve elektrik yardımı yapacaklarını ifade etti. Belediyenin sosyal tesislerinin sayısını artıracaklarını, fiyatları minimum seviyeye indirerek kaliteyi yükselteceklerini belirtti.

Ünal’ın bu sözleri büyük alkış aldı. Manavgat ziyareti kapsamında 9 ayda yapılmasını sağladığı Manavgat Devlet Hastanesi’ni de ziyaret etti. Antalya dönüşünde ise görev yaptığı hastaneyi ziyaret etti ve anılarını tazeledi. Sağlık personeliyle sıraya girip yemek alan Ünal, duygusal anlar yaşadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni müfredat açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den yeni müfredat açıklaması