Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Nesrin Ünal Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Nesrin Ünal Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nesrin Ünal Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nesrin Ünal, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar süren yoğun bir programla Finike’de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Ünal, SKM açılışına katıldı, pazar yeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve bir düğüne katıldı.

Finike’de Yoğun Bir Gün

Ünal, sabah saat 10’dan gece 11’e kadar Finike’de mesai yaptı. Finike Belediye Başkan Adayı Mehmet Dülgeroğlu’nun SKM açılışına katılan Ünal, burada alt yapı yatırımlarından bahsetti. Ünal, “Yetersiz altyapı ve yanlış şehirleşme Antalya’mızın kronikleşen sorunları haline geldiğinden, yapacağımız radikal hamlelerle öncelikli olarak Antalya’nın altyapı sorunlarını ve şehrimizdeki yerleşim hatalarını çözmeyi hedefleyeceğiz.” dedi.

Muratpaşa İlçesi Işıklar ve Atatürk Caddesi Ziyareti

Finike programının ardından merkeze dönen Ünal, Muratpaşa ilçesi Işıklar ve Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bölge esnafı, ilk kez bir büyükşehir adayının kendilerini dinlediğini belirtti. Sokak lambalarının çalışmamasından ve sirkülasyonun azlığından şikayetçi olan esnaf, Ünal’ın ziyaretinden memnuniyet duydu.

Nesrin Ünal’ın Projeleri ve Hedefleri

Ünal, esnafı kalkındıracak projelerle geldiklerini belirtti. “Modern kamusal yaşam kriterlerine uygun, doğaya saygılı, sürdürülebilir şehir yaratma vizyonumuzla Antalya’mızı örnek kent haline getirmek için tüm kadrolarımızı seferber edeceğiz.” diyen Ünal, Antalya’nın yeni bir çehreye bürünmesini sağlayacak projelerinden bahsetti. Ünal, “Şehrimizdeki küçük yerleşim bölgelerinin ve kırsal alanların imar planları olmadığından, bu alanlar için doğal, tarihi, kültürel, tarımsal dokularına uygun imar planları yaparak bu önemli eksikliği gidereceğiz.” dedi ve Antalya’yı ranta kurban etmeyeceklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Ramazan Ayında İndirimli Et Satışlarında Uzun Kuyruklar Oluştu

Ankara'da Ramazan Ayında İndirimli Et Satışlarında Uzun Kuyruklar Oluştu