Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem NAFAKAYI ÖDEYEMEYEN ÜNLÜ OYUNCU HAPİSTE

NAFAKAYI ÖDEYEMEYEN ÜNLÜ OYUNCU HAPİSTE

Işıl Ulutürk ve Burak Sergen arasındaki nafaka krizi hem yargı karşısında devam ederken sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
NAFAKAYI ÖDEYEMEYEN ÜNLÜ OYUNCU HAPİSTE

 Işıl Ulutürk ve Burak Sergen arasındaki nafaka krizi, yargı karşısında devam ederken sosyal medyanın da gündeminden düşmüyor. 

 3 Evlilik yapan Burak Sergen’in 2. eski eşi olan Işıl Ulutürk ile aralarındaki nafaka krizi bitmedi. 19 Yıl süren evliliklerini 2018 yılında tek celsede bitiren çiftin Cansın adında bir erkek çocuğu bulunmaktaydı. Burak Sergen, İstanbul şarkısı ile bilinen Türk-İngiliz rock ve elektronik müzik şarkıcısı ve oyuncu Pamela Aslı Spence ya da bilinen adıyla Pamela’nın eski eşiydi.s-a31af8622bf1e7cafec400d65fab5c819ea19e05
Mahkeme sonrası basın açıklamasında bulanan ünlü oyuncu Burak Sergen, “Bir ev, üç araba, Ankara'da annemin bir evi ve geçtiğimiz aylarda kaybettiğim; beş kardeşe bölünmüş babamın bir evinin parasının haczi, çocuğuma ve eski eşime verildi. Eğitim, spor giderleri, spor giderleri, tatil giderleri... Bunların hepsini ben ödüyordum. 18 bin TL nafaka karşılığında anlaştım. Çocuğumun üstün şartlarda olmasını istediğim için onayladım ve nafakayı hep yatırdım. Protokole göre nafaka bir sene sonra artıyor. Eğitim konusunda anlaşamadık. Bir sene içerisinde üç okul değiştirip, çocuğu sınıfta bıraktırdı. Bu eğitimde anlaşmazlıktır. Bana sorulmadan kafasına göre hareket ediyor ve bilgi vermiyor, sonrasında öğreniyorum" dedi60af320f4e3fe11afcadb75e

“Hapse gireceğim için korkuyorum”
Pandemi döneminde Sadakatsiz dizisinde rol alırken yakalandığı covid salgında bir süre hastanede kalan Sergen bu süreç sonrası işleri kötü gitmeye başladı. Oyuncu Sergen’in “Hapse gireceğim için korkuyorum. Bodrum’da bir evimi sattım ve yüklü bir ödeme yaptım. Covid döneminde hastalandım buna rağmen yine setlere gittim, çalıştım sırf nafaka ödeyebilmek için” açıklamarında bulundu.

“Bu parayı ödeyemiyorum”
Oyuncu Sergen cezasına itiraz ederken, "Ben 18 bin Türk lirası nafaka karşılığında anlaştım. Protokole göre nafaka bir sene sonra artıyor. 18 binden 25’e çıkarıp anlaşmak istedik. 70 bin Türk Lira’sı talepte bulundu. Biz bu parayı ödeyemiyoruz. Ben bu yüzden 3 ay hapis cezasına çarptırıldım. Cezanın itiraz süresini bekliyoruz şu an” ifadelerini de kullandı. 

“Çocuğa bunu nasıl açıklayacaksınız” 
Çocuğuna karşı düşeceği durumu da düşenen Sergen, “Çocuğum için girer üç ay yatarım ama bunu çocuğa bunu nasıl açıklayacaksınız? 'Babanı hapse gönderdim' mi diyeceksin? Bütün çalıştığımı, mal varlığımı nafakayı ödemek için kullandım. Hapse gireceğim için korkuyorum. Meslek hayatımı da tehlikeye atıyorum. Tüm bunları oğlum için göze alıyorum. Bunu da söylemeyecektim ama nafaka ödemek için kredi çekip, yine ödedim. Bodrum'da bir evimi sattım ve yüklü bir ödeme yaptım."

289-min-1644829143322

Semih Sergen kimdir? 
Türk oyuncu. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trans diye görevden alınan doktorla ilgili karar çıktı

Trans diye görevden alınan doktorla ilgili karar çıktı