Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Muratpaşa’da anlamlı yürüyüş

Muratpaşa’da anlamlı yürüyüş

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84’üncü yıl dönümünde “Ata’ya Saygı Yürüyüşü” düzenleyecek. Yürüyüş, saat 18.00’de Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan başlayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa’da anlamlı yürüyüş

Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, Büyük Önder’in fikirleriyle dünyayı aydınlatan, tasada ve kıvançta beraber düşünen, beraber hisseden bir ulus inşa ettiğini söyledi. “O, kalbimizde, beynimizde, bütün benliğimizde sonsuza kadar yaşayacaktır” diyen Başkan Uysal, Atatürk’ün fikirlerinin kıymetinin yıllar geçtikçe daha iyi anlaşıldığını söyledi.

MİNİ KONSER VERİLECEK

Muratpaşa Belediyesi olarak Büyük Önder’i her 10 Kasım’da çeşitli etkinliklerle andıklarını hatırlatan Başkan Uysal, bu yıl Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’ndan Erdal İnönü Parkı’na uzanacak Ata’ya Saygı Yürüyüşü düzenleyeceklerini söyledi. 10 Kasım Perşembe saat 18.00’de başlayacak yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüşte Atatürk bayrakları ve posterleri taşınacak ve meşaleler Tekelioğlu Caddesi ve devamında eski Lara Caddesi’nde aydınlatacak. Ata’ya Saygı Yürüyüşü, Erdal İnönü Kent Parkı’nda Muratpaşa Belediyesi Gitar Orkestrası’nın Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan mini konseriyle sona erecek.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Şahin, öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Şahin, öğrencilerle bir araya geldi