Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'dan anlamlı ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'dan anlamlı ziyaret

Muratpaşa'da yangında 4 işyeri zarar gördü. Belediye Başkanı Ümit Uysal, yangında zarar gören esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'dan anlamlı ziyaret
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Cumhuriyet Mahallesi'nde eski sanayi sitesinde ahşap ürünlerin yer aldığı atölyede çarşamba günü çıkan yangında, 4 işyeri zarar gördü. Atölyeden bir anda yayılan alevler, itfaiyenin 3 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alındı.

Başkan Uysal, yangında zarar gören işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla sohbet etti. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Meclis Üyesi Derya Karakoç'un eşlik ettiği Başkan Uysal, can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Uysal, "Çok üzücü bir hadise yaşadık. Belediyemizin destek olabileceği her konuda yanınızdayız" dedi.

Başkan Uysal, esnaflara geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Belediyemiz olarak yangından zarar gören işyerlerine gerekli desteği sağlayacağız. En kısa sürede işyerlerinizi tekrar ayağa kaldırmanız için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Esnaflar ise Başkan Uysal'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Yangının kısa sürede kontrol altına alınması sevindirici. Belediyemizin desteğiyle işyerlerimizi tekrar ayağa kaldıracağız" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin tekstil zirvesi Antalya'da gerçekleşti

Türkiye'nin tekstil zirvesi Antalya'da gerçekleşti