Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Muhittin Böcek Ve Gökan Zeybek Hortum Felaketini İnceledi

Muhittin Böcek Ve Gökan Zeybek Hortum Felaketini İnceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile birlikte hortum felaketinin yaşandığı Kumluca’da incelemelerde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muhittin Böcek Ve Gökan Zeybek Hortum Felaketini İnceledi
KAYNAK: Haber Merkezi
KAYNAK: Antalya Büyükşehir Belediyesi/Bülten

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ile birlikte hortum felaketinin yaşandığı Kumluca’da incelemelerde bulundu. Başkan Böcek, “Üreticilerimizin yanında olacağız. Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Ziyaret ve İncelemeler

Başkan Böcek ve Gökan Zeybek, hortumun zarar verdiği seralarda incelemelerde bulundu ve vatandaşların taleplerini dinledi. Hortumun iki ilçede seralara zarar verdiğini ifade eden Başkan Böcek, herhangi bir can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirtti.

Çiftçinin Destek İhtiyacı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, çiftçilerin doğal afetler karşısında çok daha güçlü biçimde korunması gerektiğini ve onların her türlü desteğe ihtiyacı olduğunu belirtti. Zararların temin edilmesi noktasında azami gayretin çok kısa süre içinde yerine getirileceğini ifade etti.

Hasar Tespiti ve Yardımlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, hortum felaketinin ardından zarar gören sera ve evlerde hasar tespiti yaptı. Tespit çalışmalarının ardından üreticiye sera naylonu yardımında bulunulacak. Ekipler, yıkılan seralardaki ürünlerin toplanmasına yardımcı oldu ve yıkılan ağaçları ve oluşan molozları kaldırdı. Sosyal Hizmet ekipleri de afetzedelere gıda paketi yardımında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3. cemre toprağa düştü!

3. cemre toprağa düştü!