Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Milli Savunma Bakanlığı’ndan Atatürk’e sansür

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Atatürk’e sansür

TCG Anadolu Gemisi’nin teslim töreninde okunan marşta Atatürk’ün ismi sansürlendi. Milli Savunma Bakanlığı resmi youtube kanalında yayınladığı videoda Atatürk’ü izleyen yol ifadesini kesti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli Savunma Bakanlığı’ndan Atatürk’e sansür

TCG Anadolu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri tesliminde Cumhurbaşkanı, Milli Savuma Bakanı ve komuta akademisinin de yer aldığı törende konuşmalardan sonra denizcilerin gemiye çıkışı esnasında şiirler ve marşlar söylendi. Marşlardan bir tanesi de deniz harp okulu marşı oldu.  Marşta, ‘Biz denizci gençleriz’ diye başlayan ‘Atatürk’ü izleyen yol…’ diye devam eden marşta  Atatürk ismi sansürlendi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel bu duruma isyan ederek sert tepki gösterdi. Özgür Özel  verdiği röportajda  “ Milli Savunma Bakanı’nın bilgisi dahilinde Bakan Yardımcısının talimatıyla yapılan bir iştir. İkisine de yazıklar olsun diyoruz. Atatürk’ün askerlerine, Atatürk’ün ordusuna, Atatürk’ün marşını söyleyenlere youtube kanalına yüklerken sansürlemek, makaslamak Atatürk düşmanlığıdır. Bunun hesabı en ağır şekilde sorulacaktır” dedi.

Özgür Özel aynı zamanda sosyal medya hesabından da yazıklar olsun hepinize diyerek şöyle isyan etti: “Şu Hulusi Akar'ın yaptırdığına bakın! Göğsümüzü kabartan TCG Anadolu töreninden resmi Youtube kanallarına koydukları videoda Deniz Harp Okulu Marşının şu kısmı Bakan Yardımcısı talimatıyla özenle kesilmiş: "Atatürk'ü izleyen yol..." Yazıklar olsun hepinize! Yazıklar olsun!

SÜLEYMAN GEZİCİ

Ekran Resmi 2023-04-12 12.07.37

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe play-off için sahaya çıkıyor

Göztepe play-off için sahaya çıkıyor