Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Metrobüsteki görüntüleri gündem olan profesörden açıklama

Metrobüsteki görüntüleri gündem olan profesörden açıklama

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, metrobüse bindiği görüntünün sosyal medyada gündem olmasından sonra kendi hesabından konuyla ilgili bir mesaj paylaştı. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metrobüsteki görüntüleri gündem olan profesörden açıklama

Yılmaz, başka bir Twitter kullanıcısı tarafından söz konusu görselin yer aldığı bir gönderiyi alıntılayarak;  "Metroyu severim, çok kullanırım. Bunlardan birinde yurttaşımız fotoğrafımı çekmiş:) Hepimiz çok inandık, çok çalıştık ama olmadı. Bugünlerde biraz mutsuz, biraz karamsar olsak da hayallerimizden ve hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz. Ülkemizi bekleyen zor günleri atlatmanın en iyi yolu daha çok çalışmak ve birbirimize destek olmak. Biz de onu yapacağız.
Şimdi zaman yanlışları ve eksikleri tespit edip yeni stratejiler belirleme zamanı.
İnandığımız değerlere sahip çıkmayı ve doğruları söylemeyi ne pahasına olursa olsun sürdüreceğiz.
Bizim bir vatanımız var, ona her koşulda sahip çıkacağız." dedi. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Metroyu severim, çok kullanırım. Bunlardan birinde yurttaşımız fotoğrafımı çekmiş:) <br><br>Hepimiz çok inandık, çok çalıştık ama olmadı. Bugünlerde biraz mutsuz, biraz karamsar olsak da hayallerimizden ve hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz. Ülkemizi bekleyen zor günleri atlatmanın en… <a href="https://t.co/5j298pjT5v">https://t.co/5j298pjT5v</a></p>&mdash; Bilge Yılmaz (@ProfBilgeYilmaz) <a href="https://twitter.com/ProfBilgeYilmaz/status/1664990056250068993?ref_src=twsrc%5Etfw">June 3, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

SÜLEYMAN GEZİCİ
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
NAS yerine Ortodoks politikalara dönülecek

NAS yerine Ortodoks politikalara dönülecek