Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Meteoroloji'den uyarı!Antalya ve Bodrum'da yollar göle döndü

Meteoroloji'den uyarı!Antalya ve Bodrum'da yollar göle döndü

Antalya ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Meteoroloji’nin verdiği uyarıların ardından şiddetli yağışlar yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den uyarı!Antalya ve Bodrum'da yollar göle döndü
KAYNAK: İHA

Antalya ve Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Meteoroloji’nin verdiği uyarıların ardından şiddetli yağışlar yaşandı. Bodrum’da 4 kişi ve 1 kedi, itfaiye tarafından selden kurtarıldı. Ayrıca Türkiye’nin güney, güneydoğu ve doğu bölgeleri ile Marmara ve Akdeniz Bölgesi’nde birçok ilde akşamdan itibaren kuvvetli yağmur ve yüksek yerlerde yoğun kar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre yağışlar; Marmara’nın doğusu, Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneybatısı, Çanakkale’nin doğusu, Diyarbakır ve Adıyaman çevreleri için kuvvetli, Antalya’nın merkez ve batısı, Mersin ve Adana’nın güney kesimleri için yer yer çok kuvvetli, Antalya’nın doğusu için ise çok kuvvetli ve şiddetli olacak.

ANTALYA’DA SEL BASKINI

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Antalya’da yağmur başladı. Serik ilçesinde yağmur sabah saatlerinde daha da arttı ve cadde ve sokaklar suyla kaplandı.

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Dumlupınar Caddesi’nde kanalizasyonlardan taşan sular, bir okulun önündeki yola aktı. Öğrenciler okula gitmekte güçlük çekerken, bazı araçlar suya saplandı. Araçlar çekiciyle kurtarılırken, Serik Belediyesi ekipleri bölgede su boşaltma çalışması yaptı.

Kadriye Mahallesi 181. Sokak’ta da bazı evlerin bahçeleri suyla doldu. Serik Belediyesi itfaiye ekipleri suları boşaltmak için çalıştı.

Belek- Kadriye turizm yolu üzerinde de yağmur suları birikti. Oteller bölgesine giden araç sürücüleri zor durumda kaldı. Bazı araç sürücüleri suların çekilmesini beklerken, bazı mahallelerde çilek seraları sular altında kaldı. İlçede yağmur öğleden sonra etkisini kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Coğrafi tescilli yemeklerin olduğu Antalya Lokantası açıldı

Coğrafi tescilli yemeklerin olduğu Antalya Lokantası açıldı