Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Melike Şahin Kovuldu

Melike Şahin Kovuldu

Öğretmenler için düzenlenen bir konserde son anda rüzgar nedeniyle sahneye çıkmayan Melike Şahin, bu durumu sosyal medya hesabından “Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için” şeklinde açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melike Şahin Kovuldu
MUHABİR: Kamer Durdu

Öğretmenler için düzenlenen bir konserde son anda rüzgar nedeniyle sahneye çıkmayan Melike Şahin, bu durumu sosyal medya hesabından “Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için” şeklinde açıkladı. Ancak bu durum, 3 saat konser alanında bekleyen öğretmenler tarafından tepkiyle karşılandı.

Yapım Şirketi Sahibi Murat Yıldırım’dan Tepki

Melike Şahin’e bir tepki de yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, uzun süredir çalıştığı ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Atatürk’e saygı albümü projesinden Şahin’i çıkardığını duyurdu. Yıldırım, kararın gerekçesini “Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e de yapılmış demektir” şeklinde açıkladı.

Melike Şahin’in Açıklaması

Melike Şahin, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Çok üzgünüm. Bu akşamki Feshane konserimiz ertelendi. Son ana kadar hazırda bekledim yemin olsun. Çok rüzgar varmış, hem belediye hem ekibim riskli buldular güvenliğimiz için. Oysa çok özlemiştim konserlerimi ve özel olacaktı bu akşam. Öğretmenlerimizle, benimle hiç alakası yok bu aksaklığın, yine de özür dilerim bu hayal kırıklığı için” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 yılında devreden icra dosya sayısı 24 milyondan fazla oldu

2023 yılında devreden icra dosya sayısı 24 milyondan fazla oldu