Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Melih Gökçek’ten Oğuzhan Uğur’a “açık çağrı”

Melih Gökçek’ten Oğuzhan Uğur’a “açık çağrı”

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Oğuzhan Uğur’a çağrıda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melih Gökçek’ten Oğuzhan Uğur’a “açık çağrı”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Oğuzhan Uğur’un hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katılacağını açıklamasının ardından, sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek programın sunucusu Uğur’a çağrıda bulundu. Oğuzhan Uğur’un Kemal Kılıçdaroğlu’na ayrıcalık sağlayacağını iddia eden Gökçek, Kılıçdaroğlu’nun katılacağı yayına soru sormaları için 30 genç göndermeyi teklif etti. Gökçek’in sosyal medyadan yayınladığı mesaj şöyle:

“Oğuzhan Uğur’a açık çağrımdır… Programlarında her görüşten gençlerin konuklarına soru sorduğundan bahsediyorsun. Ama bu kez konuğuna kıyak yapmak istediğini ifadelerinden çok net anlıyoruz. Hadi sende objektifliğin o’su varsa bana kontenjan ver sana 30 genç göndereyim… Vazgeçtim 20 genç göndereyim… Vazgeçtim 10 genç göndereyim. Okey dersen kamuoyuna açıkla DM’den telefonumu göndereyim… Kabul edemeyecek kadar kendine güvenin olmadığını biliyorum... Ama en azından senin objektif biri olmadığını kamuoyuna bu vesileyle tweetimle ispatlamış olalım.”

Oğuzhan Uğur’dan Melih Gökçek’in çağrısına yanıt gecikmedi. Gökçek’in paylaşımını alıntılayan Uğur, Gökçek’e 30 kişinin süre sorunu nedeniyle sorun yaratacağını ancak 3 kişiyi ağırlayabileceğini ifade etti. Uğur’un paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“Başganım cevap verilemiyor tivitinize, alıntılamak zorunda kaldım. Öncelikle çok zarifsiniz, ancak kamuoyuna tarafsızlığımı kanıtlamanıza gerek yok, o zaten yapıldı. Sorunuza gelecek olursak, elbette kontenjan sağlarım, fakat 30 kişi biraz fazla takdir edersiniz. Süre açısından da çok sıkıntıya düşeriz. Dilerseniz otuzun sıfırını atıp (ki zamanında 6 sıfır atmışlığınız var, bir sıfırın lafı olmaz bence. Sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım. Saygı sınırını aşmayacaklarına ve kişisel sorular sormayacaklarına da siz kefil oldunuz sayar, sizi utandırmayacaklarını umar ve aynı saygıyı kendilerine göstereceğime söz veririm. Size verdiğim bu karşılığa rağmen cümlelerim içerisinde objektifliğin o’sunu bulamazsanız, sizde adaletin a’sı olmadığına emin olmalısınız. Teşekkürler. Güzel Angara’ma selamlar.”

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FELAKETTEN KIL PAYI KURTULDU

FELAKETTEN KIL PAYI KURTULDU