Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Meclis olağanüstü toplanıyor! Tarih belli oldu

Meclis olağanüstü toplanıyor! Tarih belli oldu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Meclis'te konuşma yapması için 15 Ağustos'ta olağanüstü toplantı çağrısında bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meclis olağanüstü toplanıyor! Tarih belli oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Meclis'te konuşma yapabilmesi için 15 Ağustos'ta olağanüstü bir toplantı çağrısında bulundu.

Filistin Devlet Başkanı Abbas, Türkiye'yi Ziyaret Edecek

Türkiye Cumhuriyeti İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, 14 ve 15 Ağustos tarihlerinde Türkiye'yi ziyaret edecek. Bu ziyaret sırasında Abbas'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya gelmesi planlanıyor.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Olağanüstü Toplantı Çağrısı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgilere göre, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Abbas'ın TBMM Genel Kurulu’na hitap edebilmesi için Meclis’in olağanüstü toplanmasını talep etti. Kurtulmuş, çağrısında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisini; Filistin halkına ve davasına güçlü desteğimizi göstermek ve mazlum Filistin halkının sesinin dünyaya duyurulmasını sağlamak amacıyla Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın Genel Kurul’a hitap etmesi hususunda Anayasa’nın 93’üncü ve TBMM İçtüzüğü'nün 7’nci maddeleri gereğince 15 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 15.00’te olağanüstü toplantıya çağırıyorum. Sayın milletvekillerinin belirtilen gün ve saatte Genel Kurul toplantısına katılmalarını rica ederim."

Meclis olağanüstü toplanıyor! Tarih belli oldu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
40 sokak köpeğinden 39'una barınaklarda yer yok!

40 sokak köpeğinden 39'una barınaklarda yer yok!