Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Yaşlılar gününde huzurevi sakinleri yalnız bırakılmadı

Yaşlılar gününde huzurevi sakinleri yalnız bırakılmadı

Marmaris Belediyesi, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçedeki yaşlıların mutluluğunu arttırmak için bir program düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yaşlılar gününde huzurevi sakinleri yalnız bırakılmadı

 Marmaris Belediyesi Dinlenme ve Huzurevi sakinleri, özel bir gün için Burunucu Macera Parkı'na götürüldü ve Belediye tarafından organize edilen etkinlikte keyifli zaman geçirdi.

Yaşlıların yaşamlarında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Yaşlılara Saygı Haftası, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanmaktadır. Marmaris Belediyesi, bu özel haftada Dinlenme ve Huzurevi sakinleri için özel bir etkinlik düzenledi ve Burunucu Macera Parkı'nda konuklarına güzel bir gün yaşattı. Etkinliğe, Kültür-Sosyal İşler Müdürü Suzan Zift ve Zabıta Müdürü Muhittin Ergin de katıldı. Ayrıca, Dinlenme ve Huzurevi görevlileri de etkinlikte büyükleri yalnız bırakmadı.

Güzel bir havanın eşlik ettiği etkinlikte, yaşlılar birbirleriyle bol bol sohbet etme fırsatı buldular. Etkinlik sonunda, günün anısına minik hediyeler dağıtıldı ve hatıra fotoğrafları çektirildi. Yaşlıların önemini vurgulayan Kültür Sosyal İşler Müdürü Suzan Zift, etkinliğe katılanlar ve tüm yaşlılara sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi. "Sizler yaşanmışlıklarınızla bizlere yol gösteriyorsunuz. Tüm yaşlılarımız bizim için çok kıymetli. Sadece bir gün değil her gün yanınızdayız" dedi. İHA

AW852668_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan nevruz mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan nevruz mesajı