Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Meral Akşener Mansur Yavaş'ın ziyareti hakkında açıklama yaptı

Meral Akşener Mansur Yavaş'ın ziyareti hakkında açıklama yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etti. Görüşme yaklaşık yarım saat sürdü. Akşener görüşme sonrası Mansur Yavaş'ın ziyareti hakkında açıklamada bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener Mansur Yavaş'ın ziyareti hakkında açıklama yaptı
KAYNAK: ANKA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, görüşmenin ardından çıkışta yaptığı açıklamada, Akşener'e, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in selamlarını ilettiğini söyledi. Yavaş, görüşmenin içeriğiyle ilgili olarak, 'Bundan sonra bir gelişme olur mu olmaz mı, bilmiyorum. İçerik olarak bir şey iletme durumunda değildim. Çünkü iki partinin de yetkili kurulları var. Sadece selamlarını ilettim, bu kadar. Daha sonrasında herhalde parti kurulları gerek görürlerse, bir açıklama yaparlar. Bu nezaket ziyaretiydi' dedi.

Merak Akşener’in, yerel seçimlerde kendisini destekleme konusunda bir değerlendirme yapıp yapmadığıyla ilgili soruya Yavaş, 'O konulara girmedim. Çünkü benim öyle bir şeyi talep etme yetkim yok. Sadece yeni seçilen genel başkanımızın selamlarını ilettim' cevabını verdi.

Akşener-Özel görüşmesi olup olmayacağıyla ilgili soru üzerine de Yavaş, buna genel başkanların kendilerinin karar vereceğini söyledi. 

Akşener'den açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın dün gerçekleştirdiği ziyareti değerlendirdi. Akşener, Çanakkale İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada, Yavaş'la gerçekleştirdiği görüşmenin sadece 'nezaket ziyareti' olduğunu belirterek, başka bir konunun gündeme gelmediğini ifade etti. Mansur Yavaş da dün yaptığı açıklamada, ziyaretin ittifak konusunu içermediğini ve sadece İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e selamlarını ilettiklerini belirtmişti. Yavaş, bundan sonraki gelişmelerle ilgili yetkili kurulların açıklama yapabileceğini ifade etmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yasemin Özilhan’ın Sade Akşam Yemeği Instagram’ı Salladı

Yasemin Özilhan’ın Sade Akşam Yemeği Instagram’ı Salladı