Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Malatya, 6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı İle Deprem Şehitlerini Anıyor

Malatya, 6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı İle Deprem Şehitlerini Anıyor

'Asrın Felaketi' Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da hayatını kaybeden deprem şehitleri anısına anıt yapıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Malatya, 6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı İle Deprem Şehitlerini Anıyor

6 Şubat'ta meydana gelen depremler, asrın felaketi olarak nitelendiriliyor ve bu felaket sonucunda binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Malatya'da bu trajediye özel bir anıtla yanıt verildi. Şehir Mezarlığı'nda yapılan '6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı', depremde hayatını kaybeden vatandaşların isimlerini anma amacını taşıyor.

Malatya Deprem Şehitlerinin Ismi Bu Anıtta Yaşatılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Osman Gönültaş, anıt hakkında bilgi vererek, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, deprem şehitlerimizin anısını yaşatmak adına bize bir anıt yapılmasını söyledi. Biz de Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı olarak 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden deprem şehitlerimiz için özel bir alan oluşturduk ve buraya bir deprem anıtı yapmaya başladık. Bu anıt, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın isimlerini sonsuza kadar yaşatmak adına önemli bir adım. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a, verdiği destekten dolayı şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın' şeklinde konuştu.

Malatya, bu anıt aracılığıyla deprem şehitlerine olan minnet ve saygısını ifade ederken, vatandaşlar da kaybettikleri sevdiklerini bu özel anıt sayesinde hatırlayabilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halil Umut Meler'in ifadesi oraya çıktı! 'Seni öldüreceğim'

Halil Umut Meler'in ifadesi oraya çıktı! 'Seni öldüreceğim'