Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Mahkeme 20 yıllık evliliği dost hayatı ilan etti! Nikah gününe dikkat

Mahkeme 20 yıllık evliliği dost hayatı ilan etti! Nikah gününe dikkat

Tekirdağ'da 20 yıldır süren evliliğini noktalama kararı alan bir kadın, boşanma davası açtığında eşi tarafından şaşırtıcı bir karşılıkla karşılaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mahkeme 20 yıllık evliliği dost hayatı ilan etti! Nikah gününe dikkat

Show Haber tarafından aktarılan bir haber, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan 37 yaşındaki 20 yıllık evli bir kadının hayatını altüst eden olaya odaklanıyor. Kadın, şiddet gördüğü iddiasıyla eşine boşanma davası açtı, ancak yaşananlar tam bir kabusa dönüştü.

Boşanma Davası ve Şok Edici İddialar

Boşanma kararı almak isteyen kadın, 2 çocuk annesi olarak mahkemeye başvurdu. Ancak eşi, çiftin aslında evli olmadığını iddia etti ve nikah defterindeki imzanın kendi imzası olmadığını savundu. Eşinin açtığı evlilik ret davası mahkeme tarafından onaylandı, ve 20 yıllık evliliğin hukuken yok sayılmasına karar verildi.

Kadının Şaşkınlığı ve Hak Kaybı

Mahkeme kararı sonrasında yaşanan şok, kadının hayatında derin izler bıraktı. Kadın, "Ben 20 yıl boyunca birisiyle dost hayatı yaşamadım. Hakim de bunu uygun görerek evlilik yok hükmü kararı verdi. Eşim de evlilik cüzdanındaki imza benim değil diyerek evliliği reddetti. Bu benim için her türlü hak kaybına neden oldu. Benim evliliğim nasıl yok hükmünde sayılıyor? Ben bunu kabullenmek istemiyorum" dedi.

666-2

İmza Faciasının Ardındaki Gerçek

İddiaya göre, olayın kaynağı 20 yıl öncesine dayanıyor. Düğüne geç kalan damat, nikah merasimini kaçırdığı için imza atamamış. Bu durumu düzelten babası, genç kızın da 17 yaşında olması nedeniyle onun yerine imza atmış. Ancak yıllar sonra ortaya çıkan bu imza faciası, çiftin 20 yıllık birlikteliğini hukuken sorgulanır hale getirdi.

1-7-8

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta şüpheli ölüm!  Alman turist otel odasında ölü bulundu

Manavgat'ta şüpheli ölüm! Alman turist otel odasında ölü bulundu