Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Mafya babası Dündar Kılıç’ın kızını öldüren tetikçi işkence edilmiş halde ölü bulundu

Mafya babası Dündar Kılıç’ın kızını öldüren tetikçi işkence edilmiş halde ölü bulundu

Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç'ı öldüren Abdurrahman Keskin, ölü bulundu. Keskin'e işkence yapıldığı belirlendi. Suç dünyasının karanlık yüzü, geçmişin gölgesinde kayboldu. İşte detaylar

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mafya babası Dündar Kılıç’ın kızını öldüren tetikçi işkence edilmiş halde ölü bulundu

Olayın Geçmişi: 1995 yılında, Türkiye'nin mafya liderlerinden Alaattin Çakıcı'nın eski eşi Uğur Kılıç ve mafya babası Dündar Kılıç'ın kızı Uğur Kılıç, suç dünyasının karanlık bir olayına kurban gitti. 20 Ocak 1995 tarihinde, Uğur Kılıç'ın yaşamına son veren kişi ise Abdurrahman Keskin oldu. Keskin'in, Alaattin Çakıcı'nın azmettirmesiyle cinayeti işlediği iddia edildi.

1073265

Abdurrahman Keskin'in Ölümü nasıl oldu?

2023 yılında, Abdurrahman Keskin'in Sakarya bölgesinde ölü bulunduğu açıklandı. Keskin, 2002 yılında cezaevinden çıktıktan sonra işkence yapılarak öldürüldü. Keskin'in kardeşi Hüseyin Keskin, cinayetle ilgili bilgi almak amacıyla polise başvurdu ancak "Bilgimiz yok" yanıtını aldı. Hüseyin Keskin, ağabeyiyle en son 15 gün önce telefonla görüştüğünü ve sesinin çok kötü olduğunu belirtti.

Alaattin Çakıcı'nın Rolü neydi?

Alaattin Çakıcı, eski eşi Uğur Kılıç'ın öldürülmesi olayında azmettirici olarak suçlandı. 2006 yılında yapılan mahkemede Çakıcı, azmettiricilikten ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Ancak mahkeme, daha sonra tahrik indirimi yaparak cezayı 19 yıl 2 aya düşürdü.

Dündar Kılıç'ın Geçmişi nedir?

Dündar Kılıç, 1935 yılında Trabzon'a bağlı Sürmene ilçesinde doğdu. Suç dünyasına genç yaşta giren Kılıç, 1960'lı yıllarda Ankara bölgesinde tanınmış bir suçlu haline geldi. Cezaevi geçmişi olan Kılıç, 1984 yılında MİT tarafından gerçekleştirilen Babalar Operasyonu kapsamında 11 ayrı suçtan suçlu bulunarak cezaevine gönderildi. Kızı Uğur Kılıç, 1995 yılında öldürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple MacBook'larda yeni özellik üstüne çalışmalar yapıyor

Apple MacBook'larda yeni özellik üstüne çalışmalar yapıyor