Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kuryenin ölümüyle ilgili soruşturmada Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna yakalama kararı

Kuryenin ölümüyle ilgili soruşturmada Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna yakalama kararı

İstanbul Fatih'te motosikletli bir kuryenin ölümüne neden olduğu iddia edilen Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu hakkında yakalama kararı çıkarılması talep edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuryenin ölümüyle ilgili soruşturmada Somali Cumhurbaşkanı'nın oğluna yakalama kararı
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Fatih ilçesi Katip Kasım Mahallesi Kennedy Caddesi'nde, 30 Kasım tarihinde yaşanan olayda iddiaya göre; Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, motosikletli kurye Yunus Emre Göçer'e çarpmış, çarpmanın etkisiyle savrulan Göçer ağır şekilde yaralanmıştı. Olayın ardından polis merkezinde ifadesi alınan Mohamud, önce serbest bırakılmış, ancak daha sonra hakkındaki soruşturma kapsamında yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Savcılıkça hazırlanan talep yazısında, şüphelinin ulaşılamadığı ve yurt dışı çıkış kaydının bulunduğu belirtilerek nöbetçi hakimliğe başvuruldu. Talepte, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılması, yakalanması durumunda 24 saat içerisinde savcılıkta hazır edilmesi ve ardından sevk durumunun değerlendirilmesi talep edildi.

Eşi isyan etmişti

Öte yandan Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, 'Ölen eşimin arkasında iki çocuğu ve ben varım, onların geleceği açısından yalnız bırakılmamak istiyorum. Bir çocuğum zaten engelli. Orada olan iki polisin yanlış tutanak tutması yüzünden adamdan hiçbir ifade almadan direkt salıveriyorlar. Oradaki polislerden de şikayetçiyim. Adamın tutuklanmasını istiyoruz ve adamı zaten zor bulduk. Olay medyaya yansıdıktan sonra bizlere kamera kayıtları gelmeye başladı. Buna sebep olan herkesten şikayetçiyim. Motokurye arkadaşları olmasa zaten yapabileceğimiz hiçbir şey yok. En büyük çaba onlardaydı. Bu olay kapanıp gidecekti. Herkesten destek bekliyorum. Ben normal bir motor kazası zannettim. Motoru düştüğü an arkadaşlarına alarm gelmiş. İlk arkadaşları müdahale etti. Vuran adam olay yerinden hemen gitmiş. Kamera kayıtlarından gördüğünüz gibi eşimin bilerek üzerine sürüyor. Ben Avrasya Tüneli'nin içindeki kameraya da ulaşamıyorum' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Derbinin kadro değeri belli oldu işte iki takımın kadro değeri!

Derbinin kadro değeri belli oldu işte iki takımın kadro değeri!