Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Korkuteli’de adaletsizlik iddiası

Korkuteli’de adaletsizlik iddiası

Antalya-Korkuteli arasında yolcu taşıyan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin denetimli toplu taşıma araçlarında sefere çıkmayan araçlara verilen ceza uygulamasında eşitlik ilkesine uyulmadığı iddia edildi. 9 Aralık Cuma günü Müdür Osman Günel’in S.S. 225 Korkuteli Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Kaçar’ı çağırdığı öğrenilirken Kaçar’ın hizmet binasına gittiğinde Günel’in yerinde olmadığı öğrenildi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Korkuteli’de adaletsizlik iddiası

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Şube Müdürü Osman Günel’in kooperatifler arasında cezai işlem uygulamasında tarafsız olmadığını iddia eden S.S. 225 Korkuteli Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Recep Kaçar, “S.S. 225 Korkuteli Minibüsçüler Kooperatifi şoförlerine, şehir içinde sefere çıkmamalarından ötürü ceza kesildi. Arkadaşlarımız, Antalya’ya 3-5 gün boyunca sıraya giremedi, biz bunu normal karşıladık. Bu kuralsa uyacağız dedik ama bizim kooperatif şoförlerine ceza yazılıp diğer kooperatife yazılmıyorsa bu duruma karşıyız. Bizim isteğimiz herkese aynı cezanın uygulanması. Önceki dönem yapılan adaletsizliklere örtmek için emek harcıyorlar. C plakası olanlara toplu taşıma belgesi verdiler. Bizlerin D4 belgemizden kazandığımız haklarımızı nasıl gasp ettiklerini ve kimlere rant sağlandığını müfettiş denetiminde ortaya çıkacaktır. Muhittin Böcek Başkanı da yanlış yönlendiremezler. Sadece Korkuteli’nde değil ilçelerin ekseriyetinde ulaşım problemli” diye konuştu.

recep kaçar

“MÜFETTİŞ GELSİN İNCELESİN”

9 Aralık Cuma günü Müdür Osman Günel’in Recep Kaçar’ı çağırdığı öğrenilirken Recep Kaçar’ın hizmet binasına gittiğinde Osman Günel’in orada olmadığı gözlemlendi. Verilen cezalara uyduklarını belirten Başkan Recep Kaçar “Disiplinin olması gerek, bunda herhangi bir problemimiz yok. Ben arkadaşlara bu disipline uyacaksınız dedim, onlar da uydu. Bu ay Korkuteli Ulaşım Kooperatifi’nde şehir içinde sefere çıkmayan araçlar var. Onlara da ceza yazılması gerekiyor ama onlara ceza yazılmadı. UKOME onlara ceza yazmadı. Müdür Osman Günel ‘Buraya gel görüşelim’ dedi. Geldim ama telefona bakmıyor. Bir de 1  araca, 2 durak veriyorlar. 1 Araca 2 durak veriliyorsa koltuk kapasitelerini yükseltmeleri gerek. 60 tane araç var, 154 tane belge var. 1 araca 1 belge olur 2 belge olmaz. Buradan bir çıkarları var. Çıkarları olmasa böyle olmaz. Çıkarları yoksa neden böyle yapıyorlar? Müfettiş gelsin incelesin dosyaları. Dosyaların nasıl verildiğine baksın. Biz yönetmelik istedik. Kendimize özel bir şey istemedik” ifadelerini kullandı.

“İDDİALAR ASILSIZDIR”

Toplu Taşıma Şube Müdürü Osman Günel ise iddialar ile ilgili, “Asılsız bir iddiadır. Böyle bir durum yoktur” diye konuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EŞİT ADİL VE BARIŞ DOLU BİR DÜNYA

EŞİT ADİL VE BARIŞ DOLU BİR DÜNYA