Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Konyaaltı’nda Engelliler Günü Kutlaması

Konyaaltı’nda Engelliler Günü Kutlaması

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle HayatPark’ta bir farkındalık konseri düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı’nda Engelliler Günü Kutlaması
MUHABİR: Kamer Durdu

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle HayatPark’ta bir farkındalık konseri düzenledi. Konserde engelli belediye personeli Çiğdem Bezci sahne aldı ve engelli vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Farkındalık Yaratma Hedefi

Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, “Asıl engeller beynimizde. Biz Konyaaltı Belediyesi olarak farkındalık programlarını aslında beyindeki engelleri kaldırmak için yapıyoruz” dedi. Bostan, engelleri aşan mesai arkadaşlarının çok değerli olduğunu ve onlarla birlikte güzel projelere imza atacaklarını belirtti.

Destek ve Teşekkürler

Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Başkanı Özgür Koca, Konyaaltı Belediyesi’nin her zaman engelli vatandaşların yanında olduğunu söyledi. Koca, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve tüm çalışanlarına teşekkür etti. Etkinliğe katılan Onur Yüz ve Kamile Demirağa da etkinliğin çok güzel olduğunu ve Konyaaltı Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DSÖ'den Gazze için acil çağrı: Hastalar yerde çığlık atıyor

DSÖ'den Gazze için acil çağrı: Hastalar yerde çığlık atıyor