Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kırcami için İstinaf Mahkemesi’ne gidildi

Kırcami için İstinaf Mahkemesi’ne gidildi

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, iptal edilen Kırcami İmar Planı için muhtarlarla birlikte Konya’ya gitmişti. Uysal, bugün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Konya’da İstinaf Mahkemesi Başkanlığına iptal kararının değiştirilmesi yönünde başvuru yaptıklarını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırcami için İstinaf Mahkemesi’ne gidildi

Geçtiğimiz günlerde muhtarla birlikte Konya’ya giden Uysal, “Kırcami için 13 Haziran’da Konya’ya gidiyoruz! Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanımız Ahmet Akcan ve mahalle muhtarlarımız; Mehmet Çakır, Adnan Çetin, Muammer Dönmez, Mehmet Köksal, Murat Kurt, Kemalettin Uluçay, İbrahim Efe, İzzet Ak, Kırcami Bölgesi Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KIRYADER) Başkanımız Mustafa Ayanoğlu ve Dernek Başkan Yardımcısı Adnan Saraç, Kırcami Derneği Başkanı Hüseyin Oğuz ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldik.

Parselasyon plan iptal davasını görüşmek üzere 13 Haziran Salı günü Konya’da, mahkeme heyetini ziyaret edeceğiz.

Sürecin son 9 yılında bir kez bile gündeme gelmeyen parselasyon planının, planlama süreci tamamlamışken davalara konu olması dikkat çekici. Parselasyon plana karşı açılan, bilirkişi raporu dahi oyçokluğuyla kabul edilmiş bir davada olumsuz karar çıktı. Bu karar diğer dava dosyalarına da sunuldu. Karara Konya Bölge İdare Mahkemesi’nde itiraz ettik. Mücadelemize devam edeceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.

Uysal bugün yaptığı paylaşımda da: “Muhtarlarımızla birlikte Konya’da İstinaf Mahkemesi Başkanlığına, Kırcamisi İmar Planı ile ilgili uğradığımız haksızlıkları bir kez daha ifade ettik… İnanıyoruz ki hukuken yanlış karar istinafdan döner… Hayırlısı olsun “


NİHAT SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
VEKİLLERDEN ÇIT YOK. TEK SES CHP’Lİ VEKİLDEN GELDİ

VEKİLLERDEN ÇIT YOK. TEK SES CHP’Lİ VEKİLDEN GELDİ