Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kılıçdaroğlu üst üste gaf yaptı: Gar katliamının tarihini karıştırdı

Kılıçdaroğlu üst üste gaf yaptı: Gar katliamının tarihini karıştırdı

Kılıçdaroğlu TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada 10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde gerçekleştirdiği saldırının tarihini karıştırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kılıçdaroğlu üst üste gaf yaptı: Gar katliamının tarihini karıştırdı
MUHABİR: Kamer Durdu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup toplantısındaki konuşması sosyal medyada geniş yankı buldu. Konuşmasında, 10 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşen Ankara Garı önündeki saldırıya atıfta bulunmak isteyen Kılıçdaroğlu, tarihleri karıştırarak dikkat çekti. Söz konusu konuşmada yaşanan tarih karışıklığı gündeme oturdu.

GAF ÜSTÜNE GAF

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşmasına Gezi hükümlülerine yönelik mesajlarla başlayan Kılıçdaroğlu, "Haksız yere hapiste tutuluyorlar" dedi. Kılıçdaroğlu, "Adaletin çürüdüğünü, bugünkü parlamentonun bu çürümeye bir anlamda katkı verdiğini, yürütme organının ise bu çürümede ana aktör olduğunu artık hepimiz biliyoruz” şeklinde konuştu.

TARİH KARIŞTIRDI

10 Ekim’i 10 Aralık olarak karıştıran Kılıçdaroğlu, "Bugün 10 Aralık... gar katliamı... 10 Aralık gar katliamının... 12... gar katliamı... 10 Aralıktaki gar katliamının... Gar katliamının 8. yılı... 10 Ekim gar katliamının 8. yılı...” dedi. Daha sonra tarihi düzelterek konuşmasını sürdüren Kılıçdaroğlu’nun o anları sosyal medyada gündem oldu.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında ise konuyu şöyle toparladı: “10 Ekim Gar Katliamı'nın 8'inci yılı. Tarihimizde ilk kez bir terör eylemi dolayısıyla 103 vatandaşımız hayatını kaybetti. Bizim hem bu olayın takipçisi olmak hem de bir daha olmaması için çaba harcamak görevimizdir” 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamileyken aldatmıştı! Neymar ikinci kez baba oldu

Hamileyken aldatmıştı! Neymar ikinci kez baba oldu