Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Kepez'de hizmet dönemi değerlendirmesi

Kepez'de hizmet dönemi değerlendirmesi

Antalya'nın Kepez ilçesinde, hizmet dönemini değerlendiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Hep birlikte Kepez'de çok güzel hizmetler yaptık, çok güzel eserler ortaya koyduk, çok güzel işler kazandırdık" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez'de hizmet dönemi değerlendirmesi
KAYNAK: Haber Merkezi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kepez'in mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kepez Muhtarlar Derneğinin bir önceki Başkanı Feyzullah Büyükkeleş'in de katıldığı buluşmada, 15 yıllık hizmet dönemi değerlendirildi.

15 yıllık hizmet

Tütüncü, yaptığı konuşmada, 15 yıl boyunca Kepez'in birçok mahalle sorununu ortadan kaldırmaya dönük muhtarla beraber çok çabalar sarf ettiklerini dile getirdi.

Tütüncü,

"Aldığımız her bir oyu helal ettirmek için akıp geçen zamanı iyi değerlendirip memleketimize, milletimize, insanımıza bir tane daha fazla güzel iş yapabilmek için çaba sarf ettik. Geriye dönüp baktığımız zaman kazandığımız kalpler, biriktirdiğimiz hatıralar ve ortaya koyduğumuz eserler, bizim hatıramızı Kepez'in bizimle birlikte geçirdiği günlerini en güzel şekilde anlatacak, tanıtacak ve herkese de gösterecek.

Sizlerle birlikte göğsümüzü gere gere söyleyebiliriz ki hep birlikte Kepez'de çok güzel hizmetler yaptık, çok güzel eserler ortaya koyduk, çok güzel işler kazandırdık. Bizlerin birlik ve beraberliği asla bozulmayacak. Birlikte, beraberce bu güzel şehrin bu güzel insanlara hizmet etmenin mutluluğuna erişmiş olacağız" dedi.

Tütüncü, belediyenin emekçilerine de teşekkür ederek,

"Yaptığımız işlerin arkasındaki en büyük emek belediyemizin emekçilerinin olduğunu da bilmenizi isterim. Sonuçta bizler idareciyiz, bizler imkanları sağlarız, hedefleri koyarız ama o kaldırımı yapan işçimizdir, asfaltı döken işçimizdir, parkı yapan işçimizdir. Sağlık hizmetini mahalleye taşıyan bizim çalışanımızdır. Sportif faaliyetlerimizi getiren ya da eğitim çalışmalarımızı yapanların hepsi belediyemizin çalışanlarıdır. Onlara çok şey borçlu olduğumuzu ifade etmek isterim" diye konuştu.

Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğe AKP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve Kepez'in mahalle muhtarları katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Narkogüç operasyonunda 208 kişi tutuklandı

Narkogüç operasyonunda 208 kişi tutuklandı