Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kepez’de bayram denetimi

Kepez’de bayram denetimi

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimleri artırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de bayram denetimi

Kepezin-Zabita-ekiplerinden-kurban-bayrami-denetimi_4Kepezin-Zabita-ekiplerinden-kurban-bayrami-denetimi_5Kepezin-Zabita-ekiplerinden-kurban-bayrami-denetimi_6Kepezin-Zabita-ekiplerinden-kurban-bayrami-denetimi_7Kepezin-Zabita-ekiplerinden-kurban-bayrami-denetimi_2

Kepez Belediyesi’nden alınan bilgiye göre, Kurban Bayramına sayılı günler kala Kepez Belediyesi, gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, her bayram öncesinde olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de fırın, pastane, tatlı imalatı ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimleri artırdı. Zabıta ekipleri, özellikle vatandaşların geleneksel bayram ikramı olan tatlı ve şeker ile unlu mamul imalathane ve satış noktalarında denetim yaptı. Denetimlerde; temizlik ve hijyen kuralları, personelin kişisel bakımı, ürünlerin son kullanım tarihleri, gramaj ve saklama koşullarına bakıldı. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince, kurallara uymayan işyerlerine gerekli uyarılar yapılırken, müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmelere de teşekkür edildi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayıp denizaltı Titan'daki 5 kişi hayatını kaybetti

Kayıp denizaltı Titan'daki 5 kişi hayatını kaybetti