Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Kepez YKS Kursuna Nasıl Kaybolunur? İşte Detaylar

Kepez YKS Kursuna Nasıl Kaybolunur? İşte Detaylar

Kepez Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adaylarına yönelik olarak her yıl düzenlediği TYT ve AYT hazırlık kurslarının kayıtlarını başlattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez YKS Kursuna Nasıl Kaybolunur? İşte Detaylar
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Kepez Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adaylarına yönelik olarak her yıl düzenlediği TYT ve AYT hazırlık kurslarının kayıtlarını başlattı. Kurslar, Yasin Naci Ağaroğlu Eğitim Merkezi’nde 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

Eğitime Katkı 

Eğitime önemli katkılar sunan Kepez Belediyesi, YKS hazırlık kurslarıyla öğrencilerin sınav başarılarını artırmayı ve hedeflerine ulaşmalarını hedefliyor. Kepez Belediyesi’nin gençlerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmak ve onların gelecekteki başarılarına destek olmak adına düzenlediği YKS hazırlık kursları, her yıl yüzlerce öğrenciye üniversite kapılarını aralıyor.

Kepez YKS Kursuna Nasıl Kaybolunur?

Kepez Belediyesi, önümüzdeki yıllarda YKS’ye girecek üniversite adayları için kurs kayıtlarının başladığını duyurdu. 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik olarak düzenlenen kurslara katılmak isteyenler, detaylar için 0 242 503 94 77 numaralı telefondan ya da Teomanpaşa Mahallesi’nde bulunan Yasin Naci Ağaroğlu Eğitim Merkezi’nden gerekli bilgilere ulaşabilirler.

Deneme Sınavları ile Bilgi Ölçümü

Kepez Belediyesi, YKS’ye girecek adaylar için yıl boyunca deneme sınavları düzenliyor. Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) olmak üzere 2 oturumda gerçekleştirilen deneme sınavları, adayların mevcut bilgilerini ölçme açısından büyük bir önem taşıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Blinken Filistin Destekçileri Tarafından Protesto Edildi: 'Soykırım bakanı'

Blinken Filistin Destekçileri Tarafından Protesto Edildi: 'Soykırım bakanı'