Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Kepez Kapalı Pazar Yeri İnşaatı Hızla İlerliyor

Kepez Kapalı Pazar Yeri İnşaatı Hızla İlerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez ve Santral Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen kapalı pazar yeri inşaatının yüzde 90’ı tamamlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Kapalı Pazar Yeri İnşaatı Hızla İlerliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez ve Santral Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen kapalı pazar yeri inşaatının yüzde 90’ı tamamlandı. Mart ayı ortasında hizmete girmesi planlanan pazar yeri, bölgenin sosyal donatı ihtiyaçlarına önemli bir katkı sağlayacak.

Hızla Yükselen Bir Proje

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından Ekim ayında temeli atılan kapalı pazar yeri inşaatı, 3 bin 900 metrekarelik alanda hızla yükseldi. İki katlı olarak tasarlanan ve toplam 6 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan pazar yeri projesi, inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, Mart ayı ortasında hizmete açılması planlanıyor.

Bölgenin İhtiyaçlarına Yanıt Veriyor

Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm alanı içinde yer alan pazaryeri inşaatı, bölgedeki büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Yaklaşık 60 milyon TL maliyetle gerçekleştirilecek projede, 210 pazarcı esnafına tezgâh açma imkanı sunulacak. Ayrıca, iki katlı olan pazar yerinde aynı zamanda 130 araç kapasiteli bir otopark da yer alacak. Bu sayede, hem pazarcı esnafının hem de pazar yerini ziyaret eden vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt verilmiş olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremin ardından Hatay'da narenciyeler çürümeye terk edildi

Depremin ardından Hatay'da narenciyeler çürümeye terk edildi