Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kendilerini polis savcı asker diye tanıtan dolandırıcılar tutuklandı

Kendilerini polis savcı asker diye tanıtan dolandırıcılar tutuklandı

Ankara merkezli bir operasyon sonucunda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak mağdurlardan para ve ziynet eşyası aldıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kendilerini polis savcı asker diye tanıtan dolandırıcılar tutuklandı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Ankara merkezli bir operasyon sonucunda, kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak mağdurlardan para ve ziynet eşyası aldıkları iddia edilen 3 şüpheli tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Sahtecilik ve Dolandırıcılık Suçları Soruşturma Bürosu, telefonla dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 12 şüpheli hakkında bir soruşturma başlattı.

Başsavcılığın talimatı doğrultusunda polis ekipleri, mağdurları telefonla arayarak kendilerini polis, savcı ve asker olarak tanıtarak para ve ziynet eşyalarını aldığı belirlenen 8 kişiyi Ankara, Şanlıurfa, Hatay ve Yalova'da eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü "nitelikli dolandırıcılık" suçundan tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Diğer 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Büyükşehir Belediyesi Düden Şelalesi'nde pırıl pırıl

Antalya Büyükşehir Belediyesi Düden Şelalesi'nde pırıl pırıl