Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kemer'de öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sürüyor

Kemer'de öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sürüyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede eğitim gören lise öğrencilerine yönelik başlattığı ücretsiz servis hizmeti ile dikkat çekiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sürüyor
KAYNAK: İHA

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede eğitim gören lise öğrencilerine yönelik başlattığı ücretsiz servis hizmeti ile dikkat çekiyor. "Eğitim varsa gelecek var" sloganıyla yola çıkan Başkan Topaloğlu, gençlerin güvenli taşıma ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

Ücretsiz Servis İmkanı Gençlerden Takdir Topluyor

Başkan Topaloğlu'nun talimatıyla başlatılan ücretsiz servis hizmeti, öğrenciler ve aileleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Evlerinden alınıp okula, okuldan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'na ve kurs sonrasında evlerine güvenli bir şekilde taşınan lise öğrencileri, belediye meclisinin aldığı karar ile bu hizmetten faydalanmaya başladı.

Kemer'de öğrencilere ücretsiz servis hizmeti sürüyor

Teşekkürler Öğrencilerden Geldi

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlık kurslarına katılan öğrenciler, Başkan Topaloğlu'na bu destekleri için teşekkür etti. Öğrenciler, sadece servis değil, aynı zamanda ücretsiz kitaplar ve testler gibi ek imkanlar sağlandığını belirterek Başkan Topaloğlu'nun samimi yaklaşımını ve gençlere verdiği değeri vurguladı.

Gençlerin Memnuniyeti Dile Getirildi

Öğrencilerden Kaan Kara, Başkan Topaloğlu'nun kendilerine sağladığı imkanları çok beğendiğini ve onunla arkadaş gibi iletişim kurabildiklerini ifade ederek, gelecekte de onu aralarında görmeyi umut ettiklerini belirtti. Diğer bir öğrenci Turan Efe Dursun ise, başkanın sunduğu güvenli ulaşım imkanları sayesinde karanlıkta bile evlerine rahatlıkla gidebildiklerini dile getirerek Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti. Açelya Deniz Tur ise, başkanın eğitim konusundaki desteklerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, gençlerin gelecekte daha iyi yerlere gelmelerini sağlayacak bu hizmetin devam etmesini temenni etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa'da ev sahibinin takılarını çalan temizlikçi tutuklandı

Muratpaşa'da ev sahibinin takılarını çalan temizlikçi tutuklandı