Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kemer'de Cumhuriyet’in 100’ncü Yılında 1923 Fidan

Kemer'de Cumhuriyet’in 100’ncü Yılında 1923 Fidan

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, 1923 fidan dikildi ve bu sayede doğaya katkı sağlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de Cumhuriyet’in 100’ncü Yılında 1923 Fidan
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’ncü yılı kutlamaları kapsamında, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinlikte, 1923 fidan dikildi ve bu sayede doğaya katkı sağlandı.Daha önce Tekirova Mahallesi’nde hortum nedeniyle büyük zarar gören ormanlık alanda gerçekleştirilen bu etkinlik, Kemer Kaymakamlığı koordinesinde düzenlendi. Etkinliğe Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve diğer önemli isimler katıldı.

Cumhuriyet’in 100. Yılında 1923 Fidan
Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları kapsamında yapılan bu fidan dikim etkinliğine katılanlar, 1923 fidanı toprakla buluşturdu. Bu anlamlı sayının seçilmesi, Cumhuriyet’in kuruluş yılını temsil ediyor.

Başkan Topaloğlu’nun Açıklamaları
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in 100’ncü yılında 1923 fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi. Başkan Topaloğlu, doğaya verilen öneme dikkat çekti ve gelecek nesillere yaşanacak bir vatan bırakmanın önemini vurguladı.

KETOB Başkanı Dinçer Sarıkaya ise Cumhuriyet’in 100. yılında 100 otelcinin ve açık olan otellerde konaklayan yerli ve yabancı misafirlerin de katıldığı fidan dikimini gerçekleştirdiklerini söyledi. Sarıkaya, her sene fidan dikmeye devam edeceklerini belirtti ve bu konuda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremzedeler Gazze'ye yardım için elini taşın altına koyuyor!

Depremzedeler Gazze'ye yardım için elini taşın altına koyuyor!