Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gündem Kemer’de 6 Şubat Depremi İçin Anma Etkinliği Düzenlenecek

Kemer’de 6 Şubat Depremi İçin Anma Etkinliği Düzenlenecek

Kemer Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, geçen sene 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir anma etkinliği düzenleyecek. İşte detaylar

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer’de 6 Şubat Depremi İçin Anma Etkinliği Düzenlenecek
KAYNAK: Kemer Belediyesi/ Bülten

Kemer Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, geçen sene 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir anma etkinliği düzenleyecek.

Anma Etkinliği Detayları

Anma etkinliği, Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda 6 Şubat Salı günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Etkinlik, Kemer Kaymakamlığı koordinasyonunda, Kemer Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü ve Kemer Arama ve Kurtarma Derneği (KEMKUT) iş birliğiyle düzenlenecek.

Deprem Öncesi, Deprem Anı ve Sonrasında Yapılması Gerekenler Hakkında Bilgi Verilecek

Kemer Belediyesi Afet İşleri Müdürü Fevzi Uzun, etkinlik kapsamında deprem öncesi, deprem anı ve sonrasında yapılması gerekenler ve yapılmaması gerekenler hakkında bilgi verileceğini belirtti.

Kemer’de Tatbikatlar Yapılacak

Uzun, Kemer bölgesini afete hazır hale getirmeyi amaçladıklarını belirterek, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek, ortaokul ve lise seviyesinde afet bilinçlendirme eğitimlerine başlayacağız. Belediyemizin destekleriyle de deprem, yangın, hortum tatbikatları yapmayı planlıyoruz. Tatbikatlar sonucunda eğitici videolar hazırlayıp sosyal medyada yayınlamayı düşünüyoruz. Bilinçlendirme açısından büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prof. Dr. Alper Demirbaş’a İş Arkadaşlarından Nazım Hikmet Şiiriyle Veda

Prof. Dr. Alper Demirbaş’a İş Arkadaşlarından Nazım Hikmet Şiiriyle Veda