Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kemer yangını kontrol altında

Kemer yangını kontrol altında

24 Temmuz saat 21.00da başlayan Antalya’nın kemer ilçesinde başlayan yangın 4 dündür devam kontrol altına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer yangını kontrol altında

24 Temmuz saat 21.00da başlayan Antalya’nın kemer ilçesinde başlayan yangın 4 dündür devam kontrol altına alındığı duyruldu

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı sosyal medya hesabından yangının kontrol altına aldandığını duyurdu. Soğutma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı,“Antalya, Kemer orman yangını havadan ve karadan yapılan etkin müdahaleler sonucunda KONTROL ALTINA ALINDI. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor.Yangının ilk anından itibaren cansiparane görev yapan orman teşkilatımızın ve diğer tüm kurum çalışanlarının emeğine sağlık.”


“Kemer yangını kontrol altında” 

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “24 Temmuz Pazartesi günü saat 21.08’de başlayan ve ciğerimizi yakan; kayalık ve kanyonların olduğu derin bir vadi içinde devam eden #Kemer orman yangınını bütün kurumlarımızın mücadelesi ile 90’ıncı saatte kontrol altına aldık.” Sosyal medya paylaşımında bulundu.


Antalya Valisi Ersin Yazıcı teşekkür mesajı da yayımladı. Yazıcı: “Orman yangını haberini aldığımız ilk andan itibaren Yeşil Vatan için gözünü budaktan sakınmadan geceli gündüzlü mücadele eden Ormanın Kahramanları’na; Emniyet, Jandarma, AFAD, DSİ, KGM, İtfaiye personelimize; mücadelemize destek veren hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum.”


Süleyman Gezici

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Uysal, Muharrem orucuna katıldı

Başkan Uysal, Muharrem orucuna katıldı