Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Kemer Belediyesi, EMITT Fuarı’nda Göz Dolduruyor

Kemer Belediyesi, EMITT Fuarı’nda Göz Dolduruyor

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı (EMITT), ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuarın ilk saatlerinden itibaren Kemer Belediyesi, standında tanıtım çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer Belediyesi, EMITT Fuarı’nda Göz Dolduruyor
MUHABİR: Kamer Durdu

27. Doğu Akdeniz Uluslararası Tanıtım ve Seyahat Fuarı (EMITT), ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Fuarın ilk saatlerinden itibaren Kemer Belediyesi, standında tanıtım çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü.

Kemer Belediyesi Başkanı ve Ekibi Fuarda

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, tanıtım çalışmalarını yürütürken Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Tıraş, Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kemerli turizmcilerle birlikteydi.

Kemer Rüzgarı EMITT’te Esiyor

Başkan Topaloğlu, fuarın ilk gününde çok sayıda turizm acentesinin temsilcisi ile birebir görüşmeler yaparak Kemer’in tanıtımını gerçekleştirdi. Ayrıca, Kemer standına gelen misafirlere de ilçe hakkında bilgiler verildi. Topaloğlu, “Dünyanın en büyük turizm fuarları arasında yer alan EMITT’te Kemer rüzgarı esiyor. Fuarın açıldığı andan itibaren standımıza büyük bir ilgi var. Yapacağımız birebir görüşmelerle ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağız” dedi.

Kemer Standında Eğlence Dolu Anlar

Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ, Kemer standına gelen misafirlere mini konserler verecek. Deniz kızı ve DJ performansları da sunacak olan Kemer standı, misafirlerine eğlenceli anlar yaşatacak. EMITT Fuarı, 9 Şubat Cuma günü sona erecek. Bu etkinlik, Kemer’in tanıtımı için önemli bir fırsat olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayserispor Beşiktaş Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu

Kayserispor Beşiktaş Maçının Bilet Fiyatları Belli Oldu