Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kemal Kılıçdaroğlu, Ali İsmail Korkmaz'ı ölüm yıl dönümünde andı

Kemal Kılıçdaroğlu, Ali İsmail Korkmaz'ı ölüm yıl dönümünde andı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın ölüm yıl dönümüne ilişkin bir mesaj yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemal Kılıçdaroğlu, Ali İsmail Korkmaz'ı ölüm yıl dönümünde andı

Kılıçdaroğlu, Korkmaz'ın ölüm yıl dönmüne ilişkin yaptığı paylaşımda; "Ötekileştirerek inşa edilen nefret rejiminin sonucu karanlık bir sokakta katledilen, acısı hep yüreğimizde olan Ali İsmail Korkmaz'ı hüzün ve rahmetle anıyorum. Nefret rejimine karşı mücadele etmek, ülkemizde huzur ve barışı sağlamak Gezi’de katledilen çocuklarımıza borcumuzdur." ifadelerini kullandı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Ötekileştirerek inşa edilen nefret rejiminin sonucu karanlık bir sokakta katledilen, acısı hep yüreğimizde olan <a href="https://twitter.com/hashtag/Ali%C4%B0smailKorkmaz?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AliİsmailKorkmaz</a>’ı hüzün ve rahmetle anıyorum. Nefret rejimine karşı mücadele etmek, ülkemizde huzur ve barışı sağlamak Gezi’de katledilen çocuklarımıza borcumuzdur.</p>&mdash; Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) <a href="https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1678346669614678019?ref_src=twsrc%5Etfw">July 10, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erkan Baş sel felaketine ilişkin bir mesaj paylaştı

Erkan Baş sel felaketine ilişkin bir mesaj paylaştı