Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem “Katkılarınızla eksiklerimizi tamamlayacağız”

“Katkılarınızla eksiklerimizi tamamlayacağız”

İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği Kurucu Başkanı ve aktivist Sedef Erken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla CHP Grup Başkanı Özgür Özel’e engellilere dair çalışmaları sordu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Katkılarınızla eksiklerimizi tamamlayacağız”

İstanbul Otizm Gönüllüleri Derneği Kurucu Başkanı ve aktivist Sedef Erken, sosyal medyadan CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in; “Seçmenin yazdığı kitabı satır satır okuyoruz.” sözlerini alıntılayarak “Madem okumanız yazmanız vardı size 14 senedir gönderdiğimiz onca raporu, bilgi notunu, engellilere dair çalışmayı neden okumadınız sayın başkan?” notunu düştü.

Özgür Özel ise Erken’in mesajına, yeni dönemde çok daha aktif çalışmalara imza atacaklarını kaydederek; “Sn. Erken; Bundan önce grubumuzun çalışmaları vardı ancak eleştirileriniz kendimizi sorgulamamızı gerektiriyor. Bu dönemde tüm dezavantajlı grupların, hak ihlaline uğrayan tüm bireylerin yanında aktif bir Meclis Grubu göreceksiniz. Katkılarınızla eksiklerimizi tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Sedef Erken ise Özel’in mesajını “Özgür Bey annem sizi çok seviyor, yoksa yıllardır bu partiden çocuklarımızın geleceğine dair bizim çalışmalarımızın hakkını veren bir çaba göremediğim için çok daha ağır cümleler kurabilirdim. Lütfen acilen çok üzgün ve umutsuz olan seçmenlerinizin aklını, duygularını odaklayacak bir yol haritasını bizlere açıklayın. Destek istenirse gerek ülkemizin iyiliği gerek oy verdiğimiz parti için karşılık beklemeden emek veririz ama bu emeklerimizin lütfen daha fazla çarçur edilmesine izin verilmesin.” sözleriyle yanıtladı.

NİHAT SARAÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da can pazarı

Antalya'da can pazarı