Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem “Kalp yapan eller kazanacak”

“Kalp yapan eller kazanacak”

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önde olduğu bölgelerdeki verilerin sisteme girilmemesi tepki çekti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Kalp yapan eller kazanacak”

Konuyla ilgili açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, “Taş atan eller değil kalp yapan eller kazanacak” dedi.CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, parti il binasında yaptığı açıklamada “Kemal Kılıçdaroğlu’nun önde olduğu bütün sandıklara itiraz edildi. Bu sandıktaki veriler henüz sisteme girilmiyor. Bir algı yönetmeye çalışıyorlar. Biz öndeyiz kazanıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Henüz seçim sonuçlanmadan itiraz edenler konvoylar düzenleyerek yurttaşlarımızın algısını değiştirmeye çalışıyorlar. Bunlara inanmayın. Son sonuçlara göre Kemal Kılıçdaroğlu önde. Bu iş kesinlikle birinci turda bitiyor” diye konuştu.

“SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Başkan Nuri Cengiz, “Asla sandıkları terk etmiyoruz. Sandıklarımıza sahip çıkıyoruz. Bu iş sonuca ulaştığında farkla birinci turda bitecek. Provoke etmek için konvoy düzenliyorlar. Taş atan eller değil, kalp yapan eller kazanacak. Seçim kurullarında sandıkların girişi yavaşlatılıyor. Bu işlerin hızlandırılmasını talep ediyoruz. Ne olursa olsun bizim önde gittiğimiz ve seçimi kazanacağımız görülüyor” diye konuştu.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜBİSAD’da yeni dönem

TÜBİSAD’da yeni dönem