Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem Kaan Kazgan Savaş Cebeci’ye acımadı!

Kaan Kazgan Savaş Cebeci’ye acımadı!

Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kavga görüntüleri sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaan Kazgan Savaş Cebeci’ye acımadı!

KAMER DURDU

Savaş Cebeci videosunda, "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" iddialarının ardından karşı karşıya geldiği Kaan Kazgan tarafından kanlar içerisinde bırakıldı.

PARAMPARÇA ETTİ

Savaş Cebeci Kaan Kazgan dövüşü nihayet gerçekleşti. Profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'yi kanlar içerisinde bıraktı. Peki Savaş Cebeci Kaan Kazgan neden kavga etti? İşte tüm detaylar.

SAVAŞ CEBECİ KAAN KAZGAN DÖVÜŞÜ NEDEN OLDU?

Vücut geliştirici Savaş Cebeci, çektiği bir videoda dünya şampiyonu da olsa 70 kilo adamdan dayak yemem ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Kaan Kazgan da boş bir yorum olarak nitelendirdi. Ardından ikili arasında sözlü atışmalar yaşandı. Son olarak Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci bugün ilk kez kuralsız dövüş gerçekleştirdi. 70 kilo adamdan dayak yemem diyen Cebeci, kanlar içerisinde kaldı.

Kaan Kazgan, Savaş Cebeci'yi dövdüğü kavganın tam halini paylaştı.

KAVGA SONRASI İLK AÇIKLAMA: TEBRİK EDİYORUM 

Kavganın ardından hastaneye giden Savaş Cebeci sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aracının içinden video paylaşan Cebeci, durumunun iyi olduğunu söylerken, "Arkadaşlar Kaan Tuzla'ya geldi. Maç yaptık, beni yendi. Öncelik'ye Tuzla'ya geldiği ve beni yendiği için tebrik ediyorum. Beni yendi, helal olsun. Delikanlıca bir maç oldu. Kaşımda biraz açılma var. Herkese bol şans" diye konuştu.  

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolar sahiplerinin korktuğu oldu

Dolar sahiplerinin korktuğu oldu