Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem Başkan Anık açıkladı! İzmir'de taksi ücretlerine zam yapılacak mı?

Başkan Anık açıkladı! İzmir'de taksi ücretlerine zam yapılacak mı?

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, taksi ücretlerine zammı açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Anık açıkladı! İzmir'de taksi ücretlerine zam yapılacak mı?
KAYNAK: Haber Merkezi

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, İzmir'deki taksi ücretlerine zam yapılmayacağını açıkladı. Başkan Anık, bu kararın asgari ücrette veya akaryakıt fiyatlarında bir artış olmamasından kaynaklandığını belirtti. Diğer büyük şehirlerde bu tür zamların yaşandığını ancak İzmir olarak şu an böyle bir düşüncelerinin olmadığını vurguladı.

Ayrıca, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren tescil edilen araçlarda karekodlu plaka zorunluluğuna da değinen Başkan Anık, bu uygulamanın güvenlik açısından önemli olduğunu ifade etti. Trafik polislerinin araçların karekodunu tarayarak aracın sahibi, modeli ve diğer bilgileri öğrenebileceğini belirtti. Bu uygulamanın Türkiye genelinde tüm araçlar için geçerli olacağını ve plaka takma işleminin tamamlandıktan sonra emniyetin her aracı takip edebileceğini söyledi.

Anık'tan Korsan Taksi Açıklaması

Başkan Anık, korsan taşımacılık konusuna da değindi. Son günlerde özellikle İzmir ve diğer büyük şehirlerde korsan taşımacılığın arttığını belirten Anık, bu konuda bir çalışma yapıldığını ve yasal düzenlemelerin planlandığını ifade etti. Bu tür taşımacılıkla mücadele etmek için çaba sarf edileceğini ve bu konuda Valilikle işbirliği yapılarak çözüm aranacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metruk binada bulunan ces*t hakkında şok detay!

Metruk binada bulunan ces*t hakkında şok detay!