Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den DEM Parti İddialarına Yanıt!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den DEM Parti İddialarına Yanıt!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisinden ayrılacağı ve DEM Parti’den aday olacağı iddialarına ilk kez yanıt verdi. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den DEM Parti İddialarına Yanıt!
KAYNAK: ANKA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisinden ayrılacağı ve DEM Parti’den aday olacağı iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Soyer’den İlk Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından yeniden aday gösterilmeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, partisinden ayrılacağı ve DEM Parti’den aday olacağı iddialarına ilk kez yanıt verdi. Soyer, “DEM’den aday olacak mısınız?” sorusuna, “Benim gündemimde DEM’den aday olmak yok” şeklinde yanıt verdi.

Soyer’den Adaylık Açıklaması

Adaylık açıklamasının ardından ilk kez Anka Haber Ajansı’na konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, daha önce “Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk dönemin sonunda yeni dönem için aday gösterilmeyeceğimin MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum. Ancak bu nezaketsizlikten daha vahiminin, CHP’nin aday belirleme süreçlerindeki eksikleri ve hataları olduğunu düşünüyorum” açıklamasını yapmıştı. Bu açıklama, Soyer’in partisinden ayrılacağı ve DEM Parti’den aday olacağı iddialarını daha da güçlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Yıldızları, Riyad’da Gökyüzünü Süsledi

Türk Yıldızları, Riyad’da Gökyüzünü Süsledi