Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Gündem İYİ Parti’de Vahdet

İYİ Parti’de Vahdet

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran’ın istifası sonrası yaklaşan kongre öncesi , il başkanlığı adaylığında bir süredir  adı konuşulan Vahdet Afşin Karacan, partililerin yoğun katılımı ile adaylığını açıkladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti’de Vahdet

İl başkanlığı etrafında ilçe başkanları ile partililerin oluşturduğu kalabalık topluluğa hitab eden Karacan’ın spontane olarak yaptığı konuşması sık sık alkışlarla kesildi.Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden orman mühendisi olarak mezun olduktan sonra, Gazi Üniversitesinde yüksek lisans yaptığını ve kendisine ait şirketleri ile ticari faaliyetleri olduğunu kısaca izah eden Vahdet Afşin Karacan, Orman Mühendisleri Odası Batı Akdeniz Şubesin'de Şube Başkanı olarak 2 dönem görev yaptığını ve 2006 yılında genç yaşta MHP İl Başkanlığı’nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını, genel başkan Meral Akşener’in parti kurma teşebbüsü ile İYİ Parti saflarına katılarak Antalya il teşkilatının kuruluşunda yer aldığını belirtti. Çocukluk yıllarından başlayarak üniversite yıllarından bu yana siyasetin içinde olduğundan bahseden aday, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da halen görevleri olduğunu, bazı vakıfların da il temsilcisi olduğunu söyledi.

“YÖNETİMİ PARTİ İHTİYAÇLARINA GÖRE KURACAĞIZ”

Vahdet Afşin Karacan, il başkanlığına aday olma sebebi ile ilgili açıklamasına, “İYİ Partili olmak memleket ve millet sevdalısı olmak demektir ve gönüllülük ister” cümlesiyle başladı. “Antalya, potansiyeli yüksek olan ama parçalı bir yapıya bölünmüş birbirinden değerli, bir araya gelmekte zorlanan arkadaşlarımızla yürümeye çalışıyorduk. Öncelikle bu arkadaşlarımızla bir araya gelebilir miyiz diye çalışma yürüttük. İlçelerimizi gezip görüşmeler yaptık, Siyasi durumumuzu kontrol ederek aday olmaya karar verdik” diyerek mesajlarını iletmeye devam etti. Hedeflerinin İYİ Parti’yi Antalya’da birinci sıraya getirmek olduğunu söyleyerek “İyi ve cesur arkadaşlarımızı genelde, yerelde ise Antalya’yı yönetmek için gerekli yerlere göndermektir. Hedefimiz her vatandaşın mutlu olduğu iyi bir Türkiye’ye ulaşmaktır. Bu yolda bizlerle beraber olan arkadaşlarımızla bunu başarmaktır. Kuracağımız yönetimi oluştururken, kişilerin adamlarına göre değil, partimizin ihtiyaçlarına göre kuracağız” dedi.

IMG_20221224_141542

“AYRIMCILIĞA İZİN VERMEYCEĞİZ”

“Birleştirmek cümlelerle olmaz, herkesi kucaklamakla olur” diyerek Şeyh Edib Ali’nin Ey oğul, ayrıştırmak bize küskünlük bize birleştirmek ve barıştırmak sana’ deyişine vurgu yapan Karacan “Hiçbir arkadaşımız bizim için öteki değildir, aday arkadaşlarımız da bizim için yol arkadaşıdır. Biz bütünleştirmeye adayız” dedi. Hiçbir başarının kişisel olamayacağını, başarının ekiplerle olabileceğini izah eden Karacan, “Biz ekibimizle birlikte çağırılan her yere gidip, sizlerle beraber çözümler üreteceğiz, nerede birlik beraberlik ve nerede disiplin varsa başarı oradadır. Biz kararlarımızı istişare ile alacağız, görüşmelere her zaman kapımız açık olacaktır. Makamlar hizmet makamlarıdır, önümüzde 3 seçim var, onun için zamanı doğru kullanmalıyız, zaman çok önemlidir, İlçe başkanlarımızla güçlü çalışmalar yaparak çalışmayı arzu ediyoruz” dedi ve son cümle olarak “Odanızdan çıkamazsanız bu kente bir şey veremezsiniz, biz odamızdan çıkıp halkımızın ayağına gideceğiz” dedi. Disiplin kurullarını çalıştırıp partiye zarar verecek davranışlara ve hiçbir ayrımcılığa izin vermeyeceklerini öne sürerek alkışlarla açıklamasını sonlandırdı.

Açıklaması sonrası partililerin yoğun ilgisi ile fotoğraf çektirme talepleri karşılayan Vahdet Afşin Karacan, uzun süre partililerle ayak üstü sohbet etme fırsatı da buldu.

Buse YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suç makinesi yakayı ele verdi

Suç makinesi yakayı ele verdi