Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbullular Dikkat! Kapıda 14 saatlik su kesintisi

İstanbullular Dikkat! Kapıda 14 saatlik su kesintisi

Yarın İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde 14 saatlik su kesintisi planlanıyor. Kesinti, isale hattı bağlantı çalışmaları sebebiyle gerçekleştirilecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbullular Dikkat! Kapıda 14 saatlik su kesintisi
KAYNAK: Haber Merkezi

Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, yarın gerçekleştirilecek olan su kesintisi, İstanbul genelindeki su teminini etkileyecek. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talebi üzerine gerçekleştirilecek olan okul inşaatı nedeniyle isale hattının bağlantı çalışmaları yapılacak.

Açıklamada belirtilenlere göre, bu çalışma sebebiyle yarın Beyoğlu Örnektepe Mahallesi Kervansaray Sokak'ta, saat 10.00 ile 23.59 arasında Beyoğlu'na bağlı Örnektepe, Sütlüce, Halıcıoğlu, Piripaşa ve Keçecipiri mahallelerinde, aynı zamanda Kağıthane ilçesine bağlı Gürsel, Mehmet Akif Ersoy ve Talatpaşa mahallelerinde 14 saatlik su kesintisi yaşanacak.

İSKİ yetkilileri, bu kesintinin, 400 milimetre çapındaki isale hattının bağlantı çalışmalarının tamamlanması amacıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Kesintinin etkilediği bölgelerde vatandaşların su kullanımını planlamaları ve gerekli önlemleri almaları öneriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 emekliye refah payı belli oldu mu? Hesapları Nasıl Etkileyecek?

2024 emekliye refah payı belli oldu mu? Hesapları Nasıl Etkileyecek?