Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul'da sis etkili oldu: Sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor

İstanbul'da sis etkili oldu: Sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor

İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Görüş mesafesindeki azalma ve gemi trafiğindeki duraksama şehirdeki yaşamı olumsuz etkiliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da sis etkili oldu: Sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor

İstanbul'un kuzey ve yüksek kesimlerinde gece saatlerinden itibaren sis etkisini artırıyor. Erken saatlerde başlayan sis, İstanbul Boğazı'nın yüksek ve kuzey bölgeleri ile TEM Ümraniye, Kavacık, Altunizade, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri çevresinde yoğunlaşıyor.

Görüş Mesafesi Düşüyor: Şehrin Farklı Noktalarında Etkili

İstanbul'un çeşitli noktalarında, özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü civarı ile Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe, Sarıyer, Kağıthane ve Ümraniye'de de sis etkisini gösteriyor. Sis nedeniyle bazı noktalarda görüş mesafesi ciddi şekilde azaldı. Trafikte ise bazı bölgelerde aksamalar yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik uygulamasına göre kent genelindeki trafik yoğunluğu 07.00 itibarıyla yüzde 33 olarak ölçüldü.

Gemi Trafiği Durdu: İstanbul Boğazı'nda Önlemler Alınıyor

İstanbul Boğazı'nda sis nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak durduruldu. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Boğaz'daki gemi trafiğinin kuzey-güney yönlü olarak 05.30'da, güney-kuzey yönünde ise 05.43'te askıya alındığı belirtildi. Boğaz çevresinde ve Karadeniz girişinde sis yoğunluğunun devam ettiği görülüyor.

Vapur Seferlerinde İptaller: Ulaşım Zorluğu Devam Ediyor

İstanbul'da etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı vapur seferleri geçici olarak durduruldu. Şehir Hatları tarafından yapılan duyuruda, 06.15 Eminönü-Beykoz, 07.55 Eminönü-Beylerbeyi, Anadoluhisarı-Eminönü, Sarıyer-Eminönü, Beykoz-Sarıyer, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Kanlıca-Küçüksu-Kabataş-Beşiktaş, İstinye-Çubuklu (Arabalı Vapur), Küçüksu-İstinye, Kadıköy-Sarıyer, Çengelköy-Eminönü ve Arnavutköy-Eminönü seferlerinin geçici olarak iptal edildiği açıklandı. İptal edilen seferlere ilişkin detaylara "sehirhatlari.istanbul/tr/duyurular/iptal-seferler-905" internet adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eyüpsultan'da kıraathanede çıkan yangın paniğe neden oldu

Eyüpsultan'da kıraathanede çıkan yangın paniğe neden oldu