Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul'da bayram ıssızlığı! Yollar boş kaldı

İstanbul'da bayram ıssızlığı! Yollar boş kaldı

İstanbul'da Kurban Bayramı'nın birinci gününde, 9 günlük tatil ve okulların kapanmasıyla birlikte şehir dışına çıkan vatandaşlar nedeniyle yollar boş kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da bayram ıssızlığı! Yollar boş kaldı
KAYNAK: İHA

Kurban Bayramı'nın ilk gününde İstanbul'da olağanüstü bir manzara yaşandı. Normalde yoğun trafikle dolu olan İstanbul'un ana arterlerinden E-5 karayolu, tatil nedeniyle şaşırtıcı derecede boş kaldı.

A W229083 02 Result

Okulların tatil olmasıyla birlikte birçok aile, bayramın uzun süresini değerlendirmek için şehir dışına çıktı. Bu durum, genellikle araç trafiğiyle dolu olan Cevizlibağ bölgesinde dahi gökyüzünden izlendi. İstanbul'da yaşayanlar, Kurban Bayramı'nın başlamasıyla birlikte şehir dışına çıkma planları yaptı. 9 günlük bayram tatili, birçok ailenin memleketlerine gitmek veya dinlenmek için fırsat olarak değerlendirildi. Bu durum, genellikle kalabalık olan İstanbul trafiğinde beklenen yoğunluğun aksine, sessiz ve boş yollarla sonuçlandı. Özellikle E-5 karayolu üzerindeki Cevizlibağ bölgesi, bayramın ilk gününde neredeyse araçsız kaldı.

A W229087 01 Result

Kurban Bayramı'nın ilk gününde İstanbul'da trafik adeta durma noktasına geldi. Geleneksel olarak yoğun olan E-5 karayolu, Cevizlibağ mevkiinde dron ile çekilen görüntülerle belgelendi. Normalde araç yoğunluğuyla dolu olan yol, bayramın uzun tatil fırsatıyla birlikte boş kalarak şehrin sessiz yüzünü gözler önüne serdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre; trafik yoğunluğu saat 08.30 itibariyle yüzde 10 olarak ölçümlendi. Anadolu Yakası Maltepe-Kadıköy E-5 kara yolu üzerinde boş kalan yollar havadan görüntülendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ersan Şen Eylem Tok'un Avukatı Mı Olacak? Eylem Tok Neden Yargılanacak?

Ersan Şen Eylem Tok'un Avukatı Mı Olacak? Eylem Tok Neden Yargılanacak?