Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İstanbul için kritik uyarı: Bu gece çok şiddetli geliyor

İstanbul için kritik uyarı: Bu gece çok şiddetli geliyor

İstanbul’a yaklaşan fırtına için Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Bu gece çok şiddetli geleceğini belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul için kritik uyarı: Bu gece çok şiddetli geliyor
KAYNAK: ANKA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Tekirdağ’da beklenmedik bir şekilde başlayan yoğun yağış, sokakları suyla kapladı. Bu sefer de İstanbul’a yaklaşan fırtına için Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Meteoroloji, İstanbul için bu gece saatlerinde yer yer şiddetli gök gürültülü sağanak yağış olacağını duyurarak, olası zararlara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından Tekirdağ’da yoğun yağış aniden bastırmıştı. Süleymanpaşa ilçesinde yağan yağmur, sokakları akarsuya dönüştürmüş, demir ızgaraların tıkanması sonucu bazı caddeler su altında kalmış, yağmur nedeniyle araçlar zor durumda kalmıştı. Tekirdağ’ı etkileyen yoğun yağış İstanbul’un sınırına ulaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklaması: “İstanbul’da Yerel Olarak Şiddetli Yağış Olacak!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinde İstanbul’da yerel olarak şiddetli gök gürültülü sağanak yağış olacağından, sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış esnasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fırtına Bodrum'u böyle vurdu! Zor anlar yaşandı

Fırtına Bodrum'u böyle vurdu! Zor anlar yaşandı