Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Gündem İnternetten telefon siparişi veren adama bakın ne yolladılar

İnternetten telefon siparişi veren adama bakın ne yolladılar

Manisa'da kızına hediye etmek için internetten 5 bin TL'ye ikinci el iPhone sipariş sipariş eden Osman Özer'e bakın ne gönderildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnternetten telefon siparişi veren adama bakın ne yolladılar

NİHAT SARAÇ

Manisa'da kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden adama, gönderilen 5 bin TL'ye aldığı telefon yerine kılıf gönderildi. Neye uğradığını şaşrıan adam soluğu karakolda aldı.

TELEFON ALMAK İSTEDİ KILIF YOLLANDI

Manisa'da meydana gelen olayda bir babanın kızına sürpriz yapmak için yaptığı alışveriş hüsranla sonuçlandı. Kızına hediye etmek için internetten ikinci el cep telefonu sipariş eden Osman Özer'e dolandırıcılar telefon yerine telefon kılıfı gönderdi. Dolandırıldığını anlayan baba Özer, satıcıya ulaşamayınca savcılığa gidip şahıstan şikayetçi oldu.

TAKSİT TAKSİT DOLANDIRILDI

Yunusemre ilçesinde oturan 3 çocuk babası Osman Özer, telefon ihtiyacı olan kızı için internete başvurdu. İstediği ikinci el telefonun internet üzerinden 5 bin TL'ye satıldığını gören Özer iletişime geçtiği satıcıya  7 Eylül'de 2 bin TL gönderen baba Özer, kargo takip numarasını kendisine iletmesi sonrası 5 bin TL daha yolladı.Önceki gün eline kargosu ulaşan Özer'e gönderilen kutudan cep telefonu yerine, kılıfı çıktı. Cep telefonu siparişi verdiği satıcı A.K.'yi arayan Özer, ulaşamadı. Dolandırıldığını anlayan Özer, polise gidip, A.K.'den şikayetçi oldu.

SFHSD

"MAĞDURUM"

Osman Özer, "İnternet üzerinden telefon beğendim. Satıcı A.K. ile 5 bin TL'de anlaştık. İlk önce 2 bin TL gönderdim. Ertesi gün kargo takip numarasını gönderip, paranın geri kalanını istedi. Ben de adıma gönderilen kargonun fişini görünce, parayı yolladım. Parayı gönderdikten sonra numaramı engellemişler ama fark etmedim. Cep telefonu yerine kılıfı gelince dolandırıldığımı anladım, aradım ama ulaşamadım. Yunusemre Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldum. Yakalanıp, gereğinin yapılmasını istiyorum. Mağdurum. Çocuklarımın rızkını aldılar. Telefonu ortaokula giden çocuğuma almıştım, duygularımla ve gururumla oynadı. Bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu İYİ Parti ile ittifak açıklamasında bulundu

Kılıçdaroğlu İYİ Parti ile ittifak açıklamasında bulundu